Gomidda på er!

Jag tänker börja med vädret......föresten...det är tur det finns "väder" för vi har alltid nåt att tycka om väder. Är det inte för kallt...så är det för varmt eller så är det för regnigt. I dag då var det dimmigt på min promenad inne i stan alltso. För hemma sken solen så fint så. Knappt ett moln uppe i det blå. Så nu kan man ju undra varför jag åkte i från solen som lyste så fint hos mig, och in till stan. Det är en bilresa på 10 minuter. Men då ska jag för er berätta att det visste jag inte...visste inte alls att det var rena londondimman i vår vackra stad.  Men nu då jag vart lite nyfiken på hur det ser ut vid kajen, och hur de ser ut med de relativt nybyggda husen och vi redan var inne i stan.....så fick det bli några bilder ändå, även om de är lite smådimmiga. Men skitisamma....nu kör vi, för annars blir jag aldrig klar med detta inlägg, och min gubbe börjar bli hungrig så...

Promenaden den började här vid vårt "casino" Ett ställe jag bara besökt ett par gånger under alla det funnits här i Sundsvall.

Sen så bar det iväg på promenaden som var kall så in i hell. Jädrans så kyligt det vart. Men då vi ändå var vid norra kajen så.......vill man passa på att kika runt.Det är rätt fina hus vid hamnen.När jag gick runt och runt så vart jag alldeles yr....tyckte det snurrade i skallen . Alla hus såg lika dan ut tillslut. De var röda å gråa...röda och gråa...och jag höll nästan inte på att hitta ut från detta kvarteret. Dessutom så vart jag lite rädd då jag hörde någon skälla till. Nämen .....en hund?? är den lös?? Plötsligt så fick jag syn på den. Där stod den blick stilla vid kajkanten och stirrade rakt ut över isen.

Men han var faktiskt inte så farlig så........

Jag fick ta en selfie med honom. Vet ni vad han heter föresten?? Han heter "Hotdogs" Jo....det är sant.

Men så fick jag lämna denna jycke för att dra vidare i kallblåsten (alltid kallt som satan här)  Stötte då på en katt som ryggade mot mig. Den katten såg väldigt upprörd ut, och jag vet inte vad eller vem som har retat upp den?Men så fattade ju jag........han vart nog lite rädd för mig och "kattmannen" Kolla bara..........den kattmannen var ju hur gullig som helst ju.

Hm....kanske lite stel bara ;-)

Nåväl.....promenaden den gick vidare trots det var skitkallt ute. Inte skönt alls. Efter promenaden dök denna konst upp.Om ni tittar lite bakom konstverket så kan ni i vanliga fall se "sundsvallsbron". Men inte nu. Det var tjock grå dimma över hela vår stad. So...sorry. Inga bra bilder alls. Men de får duga. Nu fortsätter vi om ni orkar hänga kvar lite till.


En ensam segelbåt stod vid kajen

En lite större båt kommer här, och det är den här båten "Medvind"Lite fakta.Hoppas att ni kan läsa texten....om inte annat så kanske ni har något förstoringsglas hemma? :-D

Nä nu vart det mycke båtar. Tror jag avrundar mitt inlägg här. Tänker avsluta med den här bilden då det var bra mycket soligare hemmavid. Det är ca 2 mil från hemmavid in till vår stad nämligen .....så det kan skilja lite på vädret såhär lokalt.

Titt så skönt jag har det. Massor av sol.Och hörrni.....nu ser vi väl till att det här blir en bra ny vecka eller hur alla finingar. Men än är inte söndagen slut än inte. Får väl börja med middagen då kocken strejkat igen. Det börjar bli ofta nu hmm....

JO..en sak till....om någon av er bloggvänner gör någon promenad idag länkar jag i dag. Annars blir det på fredag då jag samlar in er alla. 

För att vi ska hitta varandra, och för att få en länk hos mig, så vill jag att ni länkar mig i mitt påhitt "söndagspromenad" då ni gör ert inlägg. Länk för mig hos dig innebär länk hos mig för dig.  :-D 

Här: Bosse http://bosseliden.wordpress.com/2016/04/03/den-bl

Primrose http://enrosafluga.blogspot.se
Vi hörs och ha en jättefin ny vecka nu.

KRAMELIKRAM på er :-*