Skulle inte skriva idag, men då jag nu råkat radera gårdagskvällens inlägg om bloggpaus, så får jag väl skriva ett nytt då. Tänkte pausa ett par dagar lite, så det blir nog inte så att jag kommer att hälsa på er mina bloggvänner, för jag har nämligen fullt upp med att PLUGGA nu. Läser lite på distans nämligen, så nu får datatiden bli pluggtid.

Igår hände det......myrorna har anlänt i vårt kök här hemma. Tyckte väl att katterna tittade lite mystiskt på golvet. Det var då jag gjorde den fasansfulla upptäckten!


MYRORNA HAR ANLÄNT!

Trodde dom vart less på sitt boende hos mig sen förra gången dom gratisbodde här hemma, och jag hade lagt ut både det ena och andra för att stoppa dem.  Tänk er villken lyx att få bo gratis. Tror dom tagit hit både släkt och vänner i år, och gaddat ihop sig med att ROPA.....HÄR ÄR DET JÄTTEGOD MAT HOS TantGlad. Eller vad tror ni? Har ju inte gjort nåt för att vara nå spesiellt vänlig mot dem heller =-O . Så nu blir det till att ta betalt ska ni veta. Här är inget gratis inte.

Lika bra att köra igång dagen. Har tänkt gjöra lite shopping då vi har ett sånt grått och trist väder idag. Men är det inte såna gånger man får ta på sig lite färglada kläder, och ett glatt humör. För ni vet väl att en medmänniska är en främling som du ännu inte lärt känna, så ett glatt leende och ett glatt humör blir man ju alltid lite glad över.


Tänkte ju äta lite gott ikväll åxo, så undra om man ska väga in sig lite före, och efteråt lägger man sig så här, för blir det inte några minuskilo då?? hmmm...måste ju väga sig på rätt sätt ju!


Hoppas att ni får en jättefin helg nu alla. Själv ska jag ta mig en stor kopp kaffe och bara njuta, för visst är väl så, att dagens bästa stund är den första kaffekoppen.


Vi syns om några dagar!


Kramen på er!