Halloj alla kära. Som ni flesta vet, och som läser min blogg vet att jag har startart nåt som heter " söndagspromenad" Jag är såååå glad över alla er som visar alla era fina promenader i bloggen. Jag sätter in era länkar på fredagarna då ni får göra er promenad närsomhelst under veckan. Har missat två bloggvänner....men deras promenader kommer i slutet på detta inlägg. Förlåt!

Vaknade tidigt som vanligt i morse....inget ovanligt att det är jag som väcker tuppen inte. Fick dessutom för mig att jag ska göra stan. Det var rätt lugnt inne i våran stad "Sundsvall" mitt på dagen. Inge mycke folk alls.....nästan folktomt. Men jag gissar väl att de flesta är kvar på "Blåkulla" vart det nu ligger någonstans? Kolla här!

Min promenad den började här som är utanför "kulturmagasinet" i vår stad.


Jag anade ugglor i mossen....för det fanns då inte några människor i närheten.En älg stötte jag på....hm....mitt i stan? Vad gjorde den där?

Promenaden den fortsatt. Vi har ju många vackra hus och gator i vår stad.Men det var öde...Indisk mat.....mmmmm

Pampiga ingångar.

Men nu vet jag inte....vilken väg ska jag gå?JAAAA......jag väljer lite ögonshopping för sånt är väl alltid kul.

Så in å ut i några affärer blev det.

Ögonshoppa är ju helt ok tycker jag. Men visst är byxorna snygga till den vita jackan ändå :-)

Ok.....den här tunikan är väl rätt ok men.......


Hm.....vad står det där nere?.....ser ni? Vi förstorar väl detAha....så var det med den statyn.

Så blev min "söndagspromenad"  En liten promenad "på stan" Föresten....hur ser det ut i era städer mina bloggvänner?  Kanske ni visar mig runt nån dag? I er stad?

Sådär ja......men nu tar vi mina två bloggvänners söndagspromenader som jag har missat i veckan. Ni måtro jag skäms lite. Men här har ni länkarna.

Eva http://eva49.bloggo.nu/sondagspromenad-i-slottsmiljo/

Gunilla http://gunwah.bloggo.nu

Ninnie http://enkvinnamittilivet.bloggo.nu

Gun http://anthilias.bloggplatsen.se

Titta nu in i deras bloggar vettja......för de har fantastisk fina och eleganta bloggar. Fint skriv, och fina bilder.


Nu tänker jag fortsätta att njuta av påsken och mina lediga dagar så.......

Fortsatt Glad Påsk mina vänner!