God förmiddag alla!

God förmiddag eller god dag, hur många säger så igentligen längre?. Det här med att hälsa och så. Ja nu kom jag in på nåt ämne som jag tycker är lite intressant ändå och det är vett och ettikett. Förr då så man ju : God dag. eller så sa man god kväll eller god eftermiddag. Man la till GOD i meningen. Det lät ju faktiskt riktigt trevligt med det. Nu säger man! Tjenare eller hejsan eller som kanske vissa yngre: Tja. Hmmm Tänk hur man åkso tilltalade äldre människor förr med Tant eller Farbror före.

God dag Tant Greta t,ex. Lite funderingar så här på morgonkvisten. Det finns ju åkso många olika tanter. Unga tanter och gamla tjejer, eller????? Ochså jag då! TANTTJEJEN. ;-) .

Idag fyller min blogg TantGlad 1 månad. Visst är det väl en ung TANT? ;-) . Så nu blir det tantfest idag. Min ändring från annechristines kom till av min ide att TantGlad var ju liksom mer mig. Så då bytte jag namn. På en månad har TantGlad haft 4.300 träffar och det är riktigt välbesökt tycker jag. Grattis TantGlad.

Nu säger jag STOPP till kung bore. Nu försvann våren som i ett trollerislag och så fick vi vinter igen. Men men, vi går mot rätt tider.

Ha nu en fin dag alla, för det ska jag ha!Ha en jättefin dag alla!!!!