God morgon alla! :-D .

Tycker inte om vemod, men det känns ju lite vemodigt att det nu är den sista söndagen 2013 . Kom ihåg åkso hur jag firade nyårsafton ifjol, och det var med sängen då jag hade kräksjuka :-[  fy farao vad jag kräktes, så peppar peppar, i år vill jag vara kräkfri ;-)  

Brukar ni läsa horoskop???? när man då läser hurvida man passar ihop med varandra så är min gubbe kräfta och jag en tvilling , så igentligen skulle vi ju inte passa ihop, men det gör vi och det skitbra.  Sen dessa dagliga horoskop är ju roliga att läsa många gånger, men....stämmer dom? njäääeee  tror inte det. För i går då läste jag att jag skulle köpa en lott med nr 16 på, tror ni jag vann??? njäääeee inte då. :-(   Men sen har vi dessa karaktärshoroskop som värkligen stämmer in bra tycker jag. Min bloggvän spanaren skriver om horoskop i sin blogg under lördagen http://spanaren55.bloggplatsen.se  Gå in där och läs lite mer för intressant är det :-)

Nä oj så mycket text det vart , så nu kör vi lite bilder över året 2013 tycker jag. En liten tripp tillbaka för att se hur året har varit. Mycket skoj har blandats med livets allvar kan jag väl sammanfatta 2013 som. Nu kör vi en TantsGlads minnesbilder!

Oj så men så här gammal kan jag väl inte ha blivet under detta år ändå??? hmmm..

Äsch.....nu fortsätter vi med bilderna

Mycket snö hade vi

Min älskade flinga som jag råkade backa på med bilen....snyft snyft lilla hjärtat. Sov gott flinga och förlåt mig!

Härliga sommar som jag älskar.


Älskar mina blommor!

Vad vore livet utan blommor!

Hallååååååå.....hjälp mig då?En TantGlad i sjönöd

Lite kyrkor besökte vi åkso


Födelsedagar var det. Här min gubbes barnbarn som fyllde 6 år. Tårtorna är gjorda av lille Maltes farmor.

Härliga stränder och bad har det varit!

Kysste dessa grodor nere i glada huddik men............

Men då skämdes min gubbe lite över mig och gick sin väg, hmmmmmmm......vaffo vaffo vaffodårå??????

En TantGlad som släpper loss

Och en sommarbild igen som jag avslutar med. Härliga svenska sommaren.

Japp så var det med det. Ett år går ju fort och snart är det jul igen.....hmmm......ok då vi tar väl midsommar först tror jag.

Nu ska jag ta mig en promenad såhär på årets sista söndag och bara njuta av det våriga vädret som vi har. Jag tror min gubbe får sig lite försprång på promenaden då jag alltid går snabbare än han, och han brukar få springa ikapp mig nästan alltid, för så fort går jag. Göran......GÖRAN....du kan klä på dig NU ;-) .


Hejsan svejsan och ha en riktig skön söndag alla!


Stor och varm KRAM från mig! :-*