Som så många bloggare så tänkte även jag visa er några bilder från året som snart går mot sitt slut.....det gågna året 2016.  Det är ju igentligen fantastiskt att vi faktiskt är inne på 2000-talet. Hur funderade man inte under 1900-talet....(låter som jag är jättegammal) hur världen skulle se ut där vi är idag. På 2000-talet.  Hur robotar skulle sköta samhället.....eller bilar som styr sig själva och hur rätt hade vi??  Kanske lite......

Nu går vi mot 2017. Året som jag kommer att fylla 50 år. Herregud....men åldern är väl bara en siffra eller hur? Kan inte påstå att jag känner mig som en 50 åring hur nu en 50 åring ska känna sig?. Men som sagt......viktigast är väl hur vi känner oss på insidan. Att och hur vi åldras på utsidan är oundvikligt för åldras gör vi alla. På gott och ont. Jag har kommit till en fas i livet där jag uppskattar att jag är frisk....Jag uppskattar nära och kära och mina fina vänner som är oersättliga för mig. Ni är guld värda. Bara så ni vet. Jag uppskattar er.....mina fina bloggvänner som tittar in här i min lilla blogg åxo. Blir så glad av alla era fina kommentarer. Tack.

Men nu kör vi året som gått. Jag får skynda på lite för snart ska jag kika på "sällskapsresan". Hur många gånger har man inte sett den filmen men ändå tittar man på den, och tycker den är lika mysig och kul varje gång. Man är väl lite knäpp. ;-) 

Året som gått.


En tur på skridskorna blev av. Tur man fick hjälp att åka. Inte lätt inte.

 


 Fina vänner.....åsso min fina styvdotter uppe till höger. Ja ni ser ju......Hur tokiga vi kan vara


Blommor är nåt jag gillar. Sommar sommar..


TantGlad älskar bilar......Äre nån som undgått det. Här ett besök i härnösands bilmuseum. Ett paradis för bilälskare

 


Bad har det varit. 

Helt enkelt ett härligt år med sommarpromenader i vacker natur och fester


Årets jobbigaste ögonblick var när min kära kisse "Ella" vart påkörd. Saknar henne sååå..

Nånting jag INTE ska göra på nyåret är träna för Gud så tråkigt det är. Tror jag shoppar som motion i stället.

 


Ni ser ju......ska man plågas på dette vise.


Det blev mest somriga bilder då vi inte hade nån riktig vinter 2016. Det här varit lite snö och mest halka hittills. Men det är klart att än hinner det bli vinter......är ju några dagar kvar av året. Hur 2017 blir kan vi ju inte veta såhär före. För tyvärr föddes jag inte till någon spåkärring. Vet inte om jag vill vara någon heller, för hur kul kan det va att veta en massa saker om allt möjligt och omöjligt. Inget spännande alls. Rätt skönt att bara vara jag ändå.


Nu ska jag ta och koka lite te innan filmen som börjar snart.  Sen hoppas jag på lite spänning i drömlandet. Lite lagom spänning sådär. Inget hemskt så man inte kan sova inte.

Denna bild 2016 är lånad från nätet

På återseende....