Nu börjar klockan bli mycket på dygnet, så det är bäst jag skyndar mig lite med att  skriva mitt inlägg. Föresten så höll jag nyss på att somna här i min sköna soffa. Somnar nästan alltid framför Tv:n, så det är världens bästa sömnpiller. Det spelar ingen roll vilken film eller hur mycket oljud det är på Tv:n. Jag somnar ändå ja, och det till ALLT. Hur många gånger har man inte tänkt att man ska se en hel film. Många gånger ska ni veta.  Nåväl..


Vill åxo hinna med innan jag avrundar mitt inlägg med att TACKA för alla gratulationer här i bloggen och på fb. Japp......Det är nämligen min födelsedag i dag så här på sista dagen i maj. Det har ju varit en riktig toppendag med massor av sol i hela vårt avlånga land. Tack alla för era grattishälsningar. Dom värmde ska ni veta.

 Flaggan har varit på topp.

 

Solen har Värkligen lyst med sin lampa idag.


 

Till och med blommorna....här vallmo har blommat så vackert denna dag.


 


Som ni förstår så har det varit en helt underbar och solig dag här hos mig. Visst.....jag är ett år äldre och får skriva en ny siffra då jag skriver hur "ung" jag är. Har ett år kvar till 50 och till den andra halvan så....  


Näpp. Detta går väl inte. Ögonen känns som grus. Bäst att ta och borsta tänderna och krama kudden. Det kommer ju en ny dag i morgon och det är JUNI. Första härliga dagen på juni som åxo skulle bli solig i mina breddgrader.


LEV Å MÅ gott folk och Alle man.


 

 

 Kramelikram