Dagen den började värkligen inte bra, så nu måste jag få beklaga mig lite. Inte ofta som jag gör det.....men nu ska ni få höra!

En jäkla skitnatt med ont i magen har det varit. Vände och vred mig huller om buller precis hela natten. Hade ont ont i magen så jag inte kunde sova. Det var nu fårskocken dök upp. Ni vet....när man liksom ska räkna får för att kunna sova. Men inte bet det på mig inte. När jag hade räknat till sisådär 5300 får....och upptäckte att jag fortfarande inte blev trött, ja då var det bara till att sätta på en film på tv. För kanske man blev lite tröttare då. Men inte då......men gud så hemsk och sorglig den var. Filmen alltso. Det ena eländet efter det andra. Hur kunde man sova nu? Inte alls!  Men då man vet att man ska upp på morgonen ( och det tidigt) så äre bara till att ligga snällt och krama kudden så gott det går. Magen värkte......men tillslut så... sov ju någon timme, som alltid är nåt.

Men nu är nu. Det är fredagskväll och en helg ledigt. Ska bli såååå skönt så.  Ute så äre takdropp. Man kan ju nästan tro det är vår.  Vilken härlig tid vi har framför oss. Det är bara en sak med våren. Den är ful och vacker på samma gång. All snö blir ju gråskitig och trist. Men det är ju en tid som går över. Sen så blir den vacker ljusgrön då bladen öppnar sig. Det är då våren blir vacker.

Sådär ja.....nu är jag nästan klar med mitt inlägg för denna gång. Tänkte jag skulle göra lite reklam för en fin blogg åxo. Titta gärna in i denna blogg som heter "skogsnuvan" ni blir inte besviken. Hon kan värkligen konsten att skriva om den vanliga vardagen på hennes härliga vis. Adressen till henne ÄR: http://skogsnuvan.bloggplatsen.se

Nä nu ska jag umgås med gubben min. Det är ju fredag och helg. Ni ska ha en jättefin helg alla vänner. Lev å må!Kramen på er!