Ni kanske undrar över varför min RUBRIK idag heter så?. Jo....då ska jag för er berätta. Min bloggvän Bosse  har en ny Lek på gång. Han håller Värkligen igång oss här i blogglandia, och jag tror att alla vi som är med och leker tycker att det är jättekul, och dessutom har jag en liten del i Bosses lek denhär gången. Min idé som han har lånat ÄR att göra en arg min.   Alltso.....en arg min och en ögonblicksbild . Ögonblicksbilden kan innehålla ett tåg, buss, cykel, lastbil......ni kan kolla in hos Bosse Föresten så får ni veta spelreglerna. http://bosseliden.wordpress.com .

Kan värligen intyga att det här var inte det lättaste. Jag hann inte alls med att fota ett ögonblick med olika fordon i. Gick inte alls. Var alldeles för osnabb med kameran. Så det blir ett ögonblick som innehåller ett fordon, men ett fordon är bättre än inget. Eller hur Bosse.


 

 


En lastbil på väg. Undra vart den skulle? Hmm..


Men nu tar vi argbilden. Jag är så himla dålig att se arg ut. Kan inte se arg ut. Men då  jag  är en TantGlad så kan det bli svårt. Men vad gör man inte för härliga Bosse, och Föresten var det ju min idé med just den grejen. Se arg ut.  Den som leken ger sig in, får leken tåla.

Arga leken börjar NU

 

 


Claudine vart livrädd för mig. Fattade inte alls vad  hon hade gjort. Tja....ni ser ju hennes min. Men vet ni.......jag lugnade ner henne lite, med att berätta att det här är bara en lek....Bosses lek. Vet ni vad hon svarade?.....borde inte jag åxo få nåt poäng.....jag gör ju åxo en min.....mjaaaauuuu.


Sådär ja.....det här var mitt bidrag till Bosses lek. Hoppas väl på några poäng. 

Nä nu ska jag dricka mitt kvällste och sen blire drömlandet några timmar tills det är dags att kliva upp för att gå på jobbet. Ja Hej å hå.


Kramelikram till alla mina bloggvänner och andra vänner som tittar in i min blogg.