Vaknade i morse med ett leende på läpparna, och kan ni gissa varför? JO! Det är ju den sista måndagen i februari. Så det vart ju inte alls sådär jobbigt med en måndag i morse, och dessutom har vi ju haft en STOR SOOOOL. :-D .

Vet ni hur man som ung tjej kunde välja ut sin blivande förr, vet ni det? Alltso hur man som tjej valde ut sin fästman. Jo , då ska jag för er berätta nu ett smart sätt. Man skulle titta på hur mannen staplade sin vehög. Var det en vehög som veden hade bara kastats in, då kunde det vara en slarvig suput. Eller så kanske det var jämna fina vedstaplar, ja då var det en ordningsfull person. Tänk villket skitbra sätt att välja sin Man. Det ni!

Nu tänker jag passa på att ta en liten promenad, medans fortfarande solen är på G. Så idag vart det ett litet kort inlägg. Pssss, ni vet den här bosse som har befunnit sig i duschen. Min spindel. Han var ju borta ett tag, men nu har han kommit tillbaka igen. Så nu sitter han i hörnet och spanar på mig med sina stora ögon och sina 8 ben. Tänk om jag hade så många som 8 ben, undras villket ben skulle få bestämma villken väg jag skulle gå då? Hmmmm en liten fundering bara.

Näpp! Ut i solen nu annechristine.Hej hopp min sköna!!!!!

 

Ha nu en fin kväll alla!!!