Det här blir inget trevligt inlägg, men jag tänker jag ska skriva ändå, för det kommer att handla om min älskade katt som blev påkörd på vår gata och utanför vårt hus igår och än  (ett dygn efter) känns det inge vidare . Men allt har sin tid . Jag har haft många tårar ska ni veta både igår och idag. Det är inte lätt att mista en kär medlem i familjen inte....å nå skillnad mellan djur och människor känner inte jag. Så nu sitter jag här och känner mig låg. Men det är tur det finns så många fina bloggvänner å fina fb vänner som skickat och skrivet så mycket fint till mig. Sånt värmer hjärtat. TACK till er <3 

Mitt inlägg blir inte så mycket bättre än så här idag. Tänker visa er några fina bilder på Ella ........tänk så många fina minnen jag har efter henne. Hon följde efter mig överallt, och när man sätt i soffan å glodde på tv så skulle hon vara med. Hon la sig på magen min och sträckte ut frambena över axlarna å så snusade hon sådär gott mot mig......Hon hade det bra. Hon sprang över gröna ängar och hade bäcken att dricka vatten i , eller spanade hon in fiskarna.


Saknar henne sååå.


 

 

 


Visst var Ella vacker. Men livet går vidare ......jag måste bara få vara ledsen och sörja lite just nu.


Vi hörs Hörrni en annan dag , och jag hoppas ni får lite trevligare läsning då.


Kram på er!