Idag så känner jag mig riktigt nöjd då en gammal vän  ringde upp mig, och som jag inte har pratat med på länge. Så himla dålig man är att ringa sina vänner. Så nu sitter jag här med ett brett leende efter det att vi har babblat på i ett par timmar.

Det är en viss skillnad mellan min gubbe och mig då vi pratar i telefonen. Det går ju så himla fort då han pratar. Tjena säger han och sen blir han tyst några sekunder........japp...vi hörs och så lägger han på luren. Hmm.....hinner man säga något på en sån kort tid.

Men då jag.......jo jag vet ju att det är en viss skillnad när vi kvinnor pratar för vi pratar ju liksom mer om allt. Har man då inte pratat på länge så går man ju igenom allt som har hänt under den tid man inte haft någon kontakt med varandra. Ni kan ju bara gissa hur min telefon arm mår, men det är det värt. För vi har både skrattat, gråtit berättat livserfarenheter och även bytt livserfarenheter med varandra.

Jag hade lite tur åxo...............medan jag babblade i telefonen så var min gubbe sååå duktig så, då han drog fram jävulsmaskinen. Ni vet dendär som för ett sånt oväsen (dammsugaren)  dendär maskinen som äter upp allt i vägen. Visst är han väl gullig min gubbe som fixar och har sig medan jag snackar i telefonen. Tror nog att det blir lite extra gott som belöning på tallriken som middag idag för honom.  Man måste ju vårda kärleken.

Oj.....nu sitter jag ju framför datorn åxo.  Bäst jag går in till honom och umgås lite. Det kan ju ta bort rätt mycket tid med bloggande och babblande i telefonen ett par timmar. Ni får ursäkta men nu måste TantGlad ila i väg. Det blir romservice för min gubbe resten av kvällen. Ja...man måste ju vårda kärleken, och det handlar ju om att ge och ta.

Telefonen är avstängd. Nu fortsätter jag att mysa med mitt ögongodis (gubbe) resten av kvällen. Alla ni kära läsare får fortsätta att ha en fin helg och kväll. Kärleken väntar på sin TantGlad. OBS! bilderna är lånade (okända) från nätet. Bara så ni vet! ;-)


Hejsvejs!