Jag vet att jag är en näsprayoman. Jag vet det. Men nu hgar jag bestämt mig för att sluta upp med dessa dumheter. Nu ska jag skaffa mig ett nässprayfritt liv. Japp så får det bli! Men nu ska annechristine bättra sig och gå på avväjning. Nu vill jag bli befriad från att jaga näspray när jag förlagt den, runt hela huset, ja så får det bli.

Jag läste man skulle träna för minnets skull. Jaha, och där har vi det. Nu vet jag varför mitt goda *ler* minne är så jädrans dåligt. Minnet är bra, men kort. Allt beror ju på att jag tränar för lite ju. Nu fattar jag! Så fram med träningscyckeln och dom jobbiga skidorna, för här är det MERA träning som gäller. Fast gills shoppingträning?? Man får ju faktiskt lite motion då åkso ;-) .

Det är ju vasaloppet nu till söndagen. Tänk att det är hela 64.066 deltagare anmälda. Villken TUR att inte jag har anmält mig då, för då har jag garenterat kommit på sista plats. Ja oj oj oj.

Det här med flyget då? Nä nu får ni sluta att släppa in flugor på dass. Det får nämligen bara vara en fluga gjöra. Att flyga med på dass, och det på en kvadratmeter toa. Det är i kina , och där vill dom få bättre doft på dassen. Men hörrni! En fluga gjör väl ingen förnär? Sen kan man ju diskutera fripassagerare hmmmm.

Näpp, bäst jag tar på mig masken så rynkorna slätar ut sig lite, så man kan ge sig i väg till jobbet.Önskar er en glad och härlig dag alla!