Nu är det söndag och sist jag skrev var det fredag, och vad har hänt under helgen då? På fredag då tog jag faktiskt på mig klackeskorna och kollade in let`s dance. Själv tyckte jag faktiskt att jag hängde med rätt bra i svängarna när jag hade uppvisning för min gubbe. Men gubben min tyckte nog att jag behövde träna lite mer, så det var min let`s dance karriär det.

Igår då slapp man gjöra middag, och så skönt det är ibland. Vi var bortbjudna till min gubbes äldsta dotter med familj på middag. God mat var det pluss att jag fick träna lite på min kondis en smula. Min gubbe har ju 4 barnbarn, så när vi träffs blir det mycket lek med barnbarnen. TantGlad blir TantLek ska ni veta. Igår då vart det både bandy inomhus och på det lite kurragömma. Det här med bandy det gillar jag så även barnen, men min tävlingsinstingt blir så stor att jag glömmer bort barnen att dom måste ju få vinna. Jaja ibland glömmer man ju sig eller hur.

Vi har ju sommartid idag åkso, och gissa vad det är efterlängtat här hemma. Jag har ju själv påminnt mina nära att vi ska sätta fram klockorna en timme, men tror ni jag kom ihåg det i morse? Näeee dååå. Helt borta som jag ibland kan vara så gick jag efter fel tid. Min klocka var ju 4,30 och då kan man ju absolut inte kliva upp. Alltso en totalförvirring hos mig. Men efter en stund så klickade det till. Jag kom på att klockan var ju 5.30 . Så idag kommer det nog vara en förvirrande dag ska ni veta, för allt blir ju liksom fel. Fast till kvällen då allt blir så mycket ljusare och man slipper tända alla lampor, ja då kommer det att uppskattas.

Oj vad mycket det vart att skriva, jag som inte hade nånting att skriva om känndes det som. Innan jag slutar så vill jag påminna om min berättelseblogg httP://bustanten.bloggplatsen.se där jag har just nu min berättelse som jag skrivet om kajsa. Kajsa är en 6 år gammal flicka och jag skrev den för många årsedan. En barnberättelse. Kika gärna in till min enkla skrivna berättelseblogg.

Nu tar vi en bild från min groda som åkt fram på bron. Kolla in hur han stryker sig gott runt magen. :-) .Jag tror att han har ätit en massa god mat här. Sen alla som är singel som kommer och hälsa på kan ju pussa grodan för då kommer drömprinsen fram. :-* .

 

Själv har jag redan min drömprins.

 

 

 

Livet har lärt oss att kärlek inte består av att stirra på varandra utan att titta i samma riktning.

 

 

 

Ha en fortsatt fin påskdag alla! ;-)