Hejsan alla!

Låter jag pigg tycker ni?? njääee, det är bara som det låter, för vet ni? Det är rätt skönt att göra ingenting och sen vila efteråt!


Men vilan, den får jag nog vänta lite till med, för nu ska det städas och donas här hemma så man slipper det när fredagen kommer. För i morgon då tänker jag njuta av lite god mat och nåt glas vin, för det är fredagsmys för mig det. Så skönt att bara vara och äta lite gott då fredagen har kommit.

Ska dessutom städa ikväll lite i skrotlådan. Ni vet dendär lådan man har i köket som man har allt möjligt i, och som man får totalrensa lite i bland i. Tyckte inte det var längesedan jag skrev i min blogg om denna rensning, ja hujeda mig. Men tiden går ju som bekant jättefort. Ja oj, nu får ni förlåta mig, för jag tycker nog jag varit lite tjatig i min blogg om tiden, och skrivet lite nu och då om just TIDEN. Men det är ju lite så, att på vintern tror jag man blir mer tidsmedveten, för när man kommer hem från jobbet så är man ju bara inne. På sommaren har man ju så mycket att göra ute som gräsklippning och en massa annat, så då hinner man ju liksom aldrig tänka på tiden.

Nu är det en fullspikad kväll för TantGlad. Först nu min vanliga helghandling, och sedan bolaget för att köpa lite vin. Undras om dom frågar mig om nåt leg denna gång då?? hmmm....jag skulle ju bli så himla glad då ifall dom gjorde det. ;-)  Sedan blir det mathandling, och jag får INTE glömma handlingslistan denna gång, och det värsta när man ska komma ihåg lappar är att man glömmer vart man lagt komihåglappen med, och hittar den då man kommer hem, så då kommer man hem med allt annat än det som står på kom ihåg lappen nämligen. Men nåt jag inte behöver ha nån komihåglapp till, det är att gå på bolaget. Visst är det väl lite konstigt väl *ler*

Nu har jag inte tid att sitta och skriva en massa som ni tröttnar på, för nu kör jag igång kvällen. Den late får alltid bråttom till kvällen var det nån som sa, och ska jag få vila lite ikväll så är det bäst jag sätter lite fart.

Toddeloooo på er!

Avslutar med lite sommar mitt i allt! Hehej på er.

Åkte förbi några hästar i sommar som funderade varför jag glodde så mycket på dem, så de vände mig ryggen.

Vad jag inte berättade VAR att polisen var efter mig!

Polis i luften med var ute efter mig! Nä usch vad rädd jag var den gången.

Flydde gjorde jag ut till detta ställe som var så vackert en fin dag.

Oj oj hamnade ute på vattnet vid en sten och fick ropa efter hjälp! HJÄÄÄÄLP HJÄÄÄÄLP!


Men allt ordnade upp sig, och boven var inte mig de sökte efter. Ja ojoj hur man kan få till det.


Nu hoppas jag ni får en fin kväll och HEJ från mig!


                           Kramen från mig!