Det är ju rättså viktigt med rutiner på morgonen  för mig då det blir samma och samma varje dag. Men idag då bröts den då jag satt tänderna i min (trodde jag) goda macka.

Mmmm...tänkte jag , det här ska bli gott. En god limpmacka med ost och skinka. Jag tog en liten klunk kaffe till men så plötsligt kände jag då jag tuggade att nu är det nåt som inte stämmer. Jag tuggade lite saktare samtidigt som min gubbe tittade på mig med blicken....SKA DU SPY NU! Kände åxo hur det nästan kändes som en gräsboll som vuxit inne i käften. VAD ÄR DET? säger min gubbe och tittar lite frågande på mig.

Nu kände ju jag att det smakade rent förjävligt det jag hade i munnen. Satt jag och åt på en grästuva eller?? Den vart ju bara större och större ju.  Vad var det som jag satt och tuggade på? Inte vare nån god limpmacka inte. Nä nu måste jag spy varnade jag min gubbe som rusade ut till garaget för att hämta spyhinken.  Nu gick det undan för ut kom det en jättestor grön tuva. Jag hade ju suttit och ätit grönt och mögligt bröd. Hur kunde jag missa det då jag köpte brödet. Brukar ju ALLTID kika på datumet . Jättebra för då vet man ju.

Men nu är vi BRÖDLÖSA här hemma, och söndag är det. Ingen ide köpa nåt bröd då inte. Nä fyy...känner den där jävla mögelsmaken fortfarande i munnen. Kanske det växer nån svamp i kroppen min nu..eller tänk om det.....äh, får sluta att fundera nå mer på det , för nu gör jag söndag SÅ DETSÅ!

Föresten.....vi har ju slut på toapappret åxo här hemma. Nu finns det ju en massa mönster på toapapperet om man nu vill tänka på designen i badrummet. Tycker ju själv att det är STRUNTISAMMA vad papperet har för mönster för jag ska ju ändå bara......äh, nu vart det skitprat. Förlåt mig, men tänk om toapapperet kunde återanvändas och rena sig själv. Äsch...nu skenar nog fantasin i väg...men ändå, för tänk om!Nu har jag BARA skrivet en massa tok idag och det bästa med en ny vecka ÄR att då kan man få köpa nytt och färskt bröd i alla fall. För toapapperet är väl skitisamma om det är grått eller har en massa mönster.

Hej på er och ha en JÄTTEFIN NY VECKA alla bloggvänner och andra. Men nu kör vi denhär sagen först. TJINGELING!