Hejsan alla!

Igår då var jag på ett ställe som jag skulle kunna flytta in i, och vet ni vart det var?....Jo det ska jag för er berätta strax. Men först vill jag tacka min fina bloggkompis Ghugge för hennes grattisinlägg för mig hos henne. Hennes länk finns här nedan, och hon har en jättefin blogg. Sen har jag massor av andra fina bloggvänner som ni hittar i min länklista.

Tyvärr har jag fått en dator som är segare än sega gubbar ska ni veta. Ja ni vet dessa gubbar som man äter och mumsar i sig. Så nu har jag skrämt upp datorn ska ni veta! BUUUUU sa jag högt, och sen om du inte skärper till dig, gjör jag slut med dig. Och vet ni?......min lille dator lyssnade ju tydligen på mig, eftersom det gick att skriva nu!

Nu kommer lite bilder här från igår då jag var till våran trädgårdsmästare och köpte lite blommor. Nåt som jag saknade där, var ju lilla pappegojan som brukar sitta i hörnet av växthuset och busvissla på mig när jag går förbi. Ja ni kan ju tro vad rädd jag vart första gången då han visslade. Jag kikade lite omkring sådär avspänt för att se om det var någon MÄNNISKA där, men så var det ju inte, för det var ju bara lilla gojan pappegojan.

Här kommer lite bilder!

Herregud vad ARG han ser ut, törs jag gå in här, och förresten vem har retat upp dig idag??????

 

Men vart tog pappegojan vägen då???? för det här är ju två arga hönor som tjattrar om vem som ska bestämma!!!!! Ääää det inte likt så säg!!!

 

Men här då??? nu vart det blommor som heter duga, och skulle jag vilja flytta så blir det hit ska ni veta, till blomsterparadiset och en värme som heter duga. Mmmmmmm så lite man har, men så gott man mår.

 



 

Och här slutar jag, och hoppas på mitt datastrul och min sega dator skärper till sig, för nu tänker jag fortsätta att fira min födelsedag med tårta. Ha det gott nu till nästa gång vi ses! :-D .

 

 

 

Kramen till er alla, för nu ska det bli bildäck runt midjan!

Tårtdags!

Tjingelingen!