Jamen då har jag väl landat lite efter träningen i måndags. Ja...ni läste rätt!! TantGlad har varit på ett såntdär tortyrställe för kroppen. Man tar i så man kräks nästan......Stället kallas för gym. Men nu ska ni få läsa...

Min vän och jag fick för oss att nu bannemig så ska vi göra slag i saken och gå och träna. Själv så är jag ju igentligen alldeles för bekväm och lat för såna här grejer. Tycker det är tortyr. Tränar ju lika bra hemma som jag nu har gjort i en tid. Då får man vila lite då man känner för det, åsso kan man fortsätta som man vill i sitt eget lilla tempo. Passar jättebra för mig. Man trycker på "pausknappen" när man vill. Well well...

Sagt och gjort så drog vi iväg till gymet. Ett ställe här hemma som kallas för "Etic" Jättetrevlig personal värkligen. Glada och trevliga. Kunniga åxo.

Det blev många möten med några man kände som " Hej kul att ses" och sen så var det bara till att sätta igång. Det här var mördande för kroppen redan från starten för mig och min vän. Men vi klarade uppvärmningen ....det var bara till att flaxa lite med benen och armarna och försöka att följa i med i tempot. Det var svårt det....men skam den som ger sig. Man kan ju hoppa lite som man vill åxo så ser det ju lite mer proffsigt ut.....so far....

Men så hettade det till i ansiktet .......fick en helt annan ansiktsfärg....tror den vart illröd .......vart tvungen att kolla om min vän hade samma färg i ansiktet som mig?...jodå.....men hon såg nog ut att ha lite mer ork än jag....för hon flaxade ju på som själva sjutton då min kropp började att protestera.....benen vek sig, orken försvann.....svetten började rinna nedför pannan......nä gud så svettigt detta var. Är det så här det ska va?? Jag menar....hur många pass ska man köra för att orka? Tror det blir nog många pass det? Än är inte käringa "fit for fight".........men med denna träning gång på gång så kanske.............
Nä fy f-n  så svettigt det är att ligga på topp!

Kroppen värker.....benen värker.........

Men justja.....nu får jag inte glömma att detta är ingen "klagoblogg" Bara så ni vet...........för detta är självförvållat....så detså!

Nä nu tar jag och lägger undan datorn för ikväll. Känner mig fortfarande lite mör i bena...........Men det innebär väl att jag behöver träna lite mer? Eller vad tror ni?

Nä nu får ni ha en trevlig kväll. Det blir mer träning nästa vecka......och då kör jag så det ryker!

Men nog är den skönaste träningen en vanlig promenad......eller??Kramen på er!