Halloj alla kära!

Hoppas att ni har haft en bra helg. Nu tycker jag att på något sätt så finns det bara måndagar och fredagar......jo och så kommer söndagen då man upptäcker hur mycket man skulle behövt ha gjort, och som man har hoppat över. Det kommer ju en dag i morgon åxo tänker man  och den dagen är i dag. Så nu har jag massor av att göra. Man skuter liksom upp allt.

Vad har jag gjort i helgen då?  Jo bara latat mig. JO...jag fick lite vårkänslor trots att det var väl ett litet sisådär väder i helgen. Lite sol....lite moln och så. Men i går då fick jag lust att besöka blomsterlandet, och som är nåt jag gillar. Att gå omkring där och kolla på lite av varje är ju sååå himla kul.


En ny kruka kanske?

Visst är det konstigt det här......men man vill ha något nytt varenda vår. Nåt nytt och fräscht att plantera i. Och allt det gamla då?? som man samlar på sig.

Vet ni...jag tänkte faktiskt att jag skulle påskpyssla lite ikväll. Sätta fram lite ris....sätta upp några påskfjädrar och kanske någon påsktant...nej, påskkärring menar jag ju. Dom ÄR ju sååå fina tycker jag. Ja så får det bli.

Näpp!...här blir inget gjort om man inte sätter någon fart. För visst vill man väl njuta av påsken lite före åxo, för vipps så är denna glada tid som med påsk över. Ja..bara sådär...vad hände liksom. Men så äre väl nästan med allt. Tiden går alldeles för fort. Den räcker inte till om man jobbar heltid. Så är det bara.

Så ikväll har jag fullt upp. Får hoppa över " morden i midsommar" som jag såg på i går kväll. Men fattar ni....finns det några människor kvar där igentligen....det händer ju mord på mord heeeeela tiden. Och ändå så finns det människor kvar där att mörda. Näe fy vale då....dit vill jag inte flytta.

Näpp....nu får jag sätta lite fart om det ska bli lite påskfint. Helgerna går ju åt att vila på. Så nu får ni ha det sååååå jättegott alla kära bloggvänner.

Hej å håååå och kramelikram från mig!