Det är såna här dagar då det knarrar under skona och kylan slår till då man vill minnas tillbaka då det var en varm och skön sommar. Så himla härligt då att titta tillbaka på året som gått i sin blogg. Så nu blir det mest bilder i dag i min blogg.

Ha nu det jättegott alla kära vänner. För visst hade vi en skön sommar allt.


Många lata dagar blidde det!


Besök på olika ställen.
Besök på spännande ställen. Tänk hur det var förr.
Min lilla röda fick se mycket natur och även jag. Många fina cabbdagar.Tänkte uppträda......men vart var publiken? Men roligt hade jag.


Rogivande natur.Kossorna muade eller kanske buade till mig.
Sköna dagar att minnas.Fest var det åxo.

Men så bidde det höst. En riktig fin höst utan kyla. Men så kom den.......vinterkylan och snön presis lagom till julaftonen. Ni kan ju bara gissa hur lekfull en TantGlad kan va. Ut och gjorde snöänglar likt ett barn gjorde hon. Tyvärr så får ni inte se nån snöängel av min gubbe. Så det får duga att få se en bild av mig. Men eftersom det här är min blogg, så gjör jag presis som jag vill. Så detså!!

Hej å hå..och ha det fint i stugorna. Värme och sommar i all ära, men nå äre rätt kul på vintern med?
Varma kramen från mig!