Söndagen den började "INTE" bra kan jag lova. När jag öppnade garageporten så hörde jag nåt prassel där inne i garaget i en påse. Tänkte att nu jäklar har väl katta gömt sig i påsen igen. Har en katt som bara fullkomligt älskar plastkassar..papperskassar....ja alla möjliga sorters kassar vill hon hoppa in i. Men så fick jag se nåt litet brunt kuta iväg bortöver väggen å jäääklar som jag skrek. Det var ju en mus, och inte alls katta. Snacka om att bli livrädd  för nåt så litet som en liten mus. den är ju helt ofarlig ju, och faktiskt lite söt.

Hursomhelst så rusade jag in till gubben och skrek...Du måste ta bort den! Vad då? säger min gubbe. Musen, skriker jag. Men släpp dit katta så ordnar sig den saken svarar gubben min. Nu så är väl jag inte direkt stormförtjust i möss och sånt.....men släppa katten på den lilla stackaren......njäeee, för fullt så farlig är väl ändå inte lilla musen. Men jag lovar er att jag kommer INTE att gå in i garaget på ett par dagar förrän jag vet att jag kan känna mig säker och musfri. Så äre med den saken så detså.

Men hörrni....dagen började väl inte så bra, men den blev bättre. Nu hinner jag med ett par rader innan middagen är klar. Just nu är den i ugnen och det blir potatisgratäng och fläskfile.  Tycker ni som jag , att nåt av det tråkigaste man kan ta för sig är att skala pärer. Så himla tråkigt.  Man skalar...skalar.....å skalar så händerna domnar bort nästan. Nä hua säger jag.

Men nu då middagen står i ugnen så hinner jag med ett par bilder från dagen. Har ju varit på nåt som jag gillar i dag som shopping. Det var alldeles lagomt med folk. Glest och behändigt och inte behövde man boxas sig fram.

Prövade lite kläder. Ni vet väl att man får kyssa många grodor innan man hittat den rätta. Så är det med kläder åxo.


Prövade en svart kavaj som blev ett köp.

Hittade en klänning men.....lite slarvig sydd då jag synade sömmarna. Blev inget köp.En annan klänning till bra prisOch så här ser den ut på. Vart riktigt nöjd med köpet.

Ibland så gör man fynd.


Känner att potatisgratängen börjar att lukta gott, så den är väl klar snart. Har ju hunnit med ett inlägg medans. Katten ligger på en fåtölj här brevid mig och mår sådär oförskämt gott. Den borrar in huvve i pälsen och ligger som en liten boll. Ja då vet man att katten myser. Utanför fönstret så drog nog (kanske) den sista skotern förbi för dagen. I morgon är det jobb igen och en ny vecka. Oj vad det knallar på.

Den sista bilden blir av Ella som ligger i fönstret och myser.

Hm.....vänta lite nu......ser hon inte lite mätt ut. Undra hur det gick för musen??

Äsch....nu ska jag inte tänka nå mer på det.


Maten är klar och...........


Trevlig ny vecka alla fina!