Det finns en magisk tid och den "är nu". Den blomstertid nu kommer....vilken härlig tid som vi har framför oss. Man blir lite sådär härligt upprymd denna tid på året. Det är ju så mycket som ska fixas, och man vill ju så mycket. Allt blir kanske inte gjort, eller som man tänkt sig, men det blir det sällan....som man tänkt sig liksom, och det på både gott och ont.

Mina planer är att Presis som förra sommaren Ha lika mycke blomster att njuta till. Förr då sådde jag själv och odlade en hel del.....Men på senare år har varken tid eller ork funnits . Jag nöjer mig med att köpa färdiga plantor. Det blir rätt dyrt då man spar en hel del (kanske flera tusenlappar) om man sår plant själv. Beror ju på hur mycket plant man ska ha. Jag ska ha mycket. Jag trivs då det ser ut som en blomljungel. Här handlar det inte om nån "less is more" inte. Nä....ju mer blommor ju bättre . 

Idag besökte jag vår trädgård hemmavid som ligger i Ljustorp. Man kör ca 7minuter genom gröna ängar och djupa dalar och vipps är man framme.

Ljustorps trädgård.

 

Jag trivs alldeles utmärkt på såna här ställen. När jag var liten ville jagbli trädgårdsmästare nämligen. Men så blev det inte. Tja....Det blir ju sällan som man tänkt sig. Allt kan ju  ta sig i form av en ny bana. 

Kolla här vilka figurer jag stötte på där inne i växthuset. Kolla !


Den här fågeln höll utkik hon.

 

Hittade en till figur. Men jädrans så arg den var. Värsta argblicken Hörrni.

 

Hittade nån underlig figur med gasmask åxo. Dom är roliga på den här trädgården. Trevliga åxo.

 


Nu fortsätter vi...

Som sagt gillar jag att spatsera omkring bland blommor och blader. Så himla gott man mår. Jag hittade inte bara en blomma utan måååånga blommor.

 


 


Japp....Det var den här dagen det. Tiden och helgen går fort då man har kul. Timmarna känns som sekunder. Det var ju fest för mina arbetskamrater på fredag. Den kvällen gick fort den som allt annat denhär helgen. Men helgen har varit sååå bra, och sååå nöjd jag är. Tycker vi sparkar igång den nya veckan nu. Ny vecka och nya möjligheter som någon klok person lär ha sagt. Ni vet.....ingen rök utan eld. Den som sagt det är/var klok han eller om det var en hon. Vet int så noga.


Sköt om er och Ha en fin ny vecka nu. Avslutar med en bild strax innan festen på fredag. Strax innan allt kul skulle börja. Stunden då man är sådär förväntningsfull som man bara kan vara då det är något speciellt tillfälle man väntar på. Som en fest.


Lika förväntningsfull är jag på den nya veckan. Vi ser väl till att den blir just så bra som vi vill väl?  


Ha en ny härlig vecka nu. Nu kör vi.


KramelikramKramelikram :-)