Hallojsan alla kära !

Hörrni..redan ny vecka igen.  Gårdagen den tillbringades i soffan med en massa filmer ( dvd filmer) som jag glömt bort att jag hade. Så mysigt med film då det regnar. För regnade, det var precis vad det gjorde i går och det heeela dagen. Varken jag eller missarna hade lust att gå ut.

Föresten.....har ni tänkt på det ,ni som har katt hur roliga dom är katterna. Man köper dyra fina leksaker till dom som dom fullkomligt struntar i. Dom kanske nosar lite första gången dom ser leksaken, men sen då struntar dom helt i den.  Samma är det med dessa söta sovsängar som finns att köpa till dem för flera flera hundratalskronor. Gulligt, sött och fint. Inget fel så detså. Skulle själv nästan vilja krympa till mig som Teskedsgumman och lägga mig i en sån där kattsäng och sova å mysa till det. Tror ni katterna bryr sig? Näe då. Dom sover hellre på golvet, eller på den hårda stolen med hårda dynan, eller så lägger dom ner sig på en soppåse eller nåt annat underligt. Ja så är dom missarna. Titta på Claudine här. En ny fin rosa säng, men hon tycker det går lika bra i gamla fåtöljen. Ja se missar.
Hursomhelst så har jag varit på lite shopping med min väninna i dag. Nu fick vi passa på att umgås då hon var ledig från hennes jobb just i dag. Men fattar ni så fort tiden går i bland. Dygnet den har bara 24 timmar. Men ibland så skulle jag vilja förlänga dygnet ett par timmar till. Tiden går ALLDELES för fort då man har det trevligt. Nu hann vi kuta runt i bra många affärer  Kolla, vända , vrida och tänka till lite. Det är bra när man vet vad man vill och vad man vill ha. Det brukar jag känna. Jag köper INGET som är onödigt längre. Tänker förståndigt till även om det är på rea. Men om jag gillar nåt, då får det följa med hem.

Nu började vi med lite mat i magen under vår shoppingtur. Jättebra för konsetrationen.Sen efter lite mätt i magen var oddsen goda.

Här provade jag en klänning.
Och den fick följa med hem. Tyckte att den satt perfekt . Ingen ide att vänta för att tänka på saken.


Som sagt så har jag haft en jättetrevlig dag med min väninna.  Tack för en kul dag. Detta gör vi om.

Sitter med eftermiddags kaffekoppen i handen och skriver mitt inlägg samtidigt som solen tittar fram bakom molnen. Det ser riktigt fint ut. Så efter den här dagen som gått i shoppingens tecken är det nog dags att mysa lite ute på altanen. Tror faktiskt att jag tar med mig koppen dit ut. Min gubbe har gått upp i rök och försvunnit när jag har varit borta. Hmm.........undra vart han har tagit vägen?? Struntisamma. Han dyker nog upp till middagen ;-)


Hejhopp alla vänner och ha en fortsatt jättefin dag alla fina.