Jippiiiii...då har jag tagit årets första cyckeltur då. Jisses så skönt det kändes. Ni kan tro så mycket motion jag har fått nu av att cykla ner till affären och hem igen. Borde jag inte få nåt pris eller?

Fast.....nu hände det ju en liten grej. Men bara en liten..inget stort. När jag kom ut ifrån affären så stod det exakt en lika cykel som min utanför. Nu vart det ju lite svårt, för båda cycklarna hade svarta cyckelkorgar, och båda var lika skitiga. Glömde ju tvätta min lilla pärla nämligen, men hade jag gjort det så hade ju jag känt igen den. Så nu var det bara att leka lite dektektiv, och se om det fanns nåt hårstrå eller annat kännetecken på cycklarna. Jag böjde mig lite framåt, och kollade mig runt samtidigt så ingen skulle se mig. Vore ju lite skämmigt isåfall, men ingen där, så jag fortsatte att leta efter några kännetecken. Näpp...inga kännetecken, så då var det väl bara att vänta till den andre cyckelägaren kom ut. Så tillslut så kommer det en stor och grov Man på ca 1.80 lång och blänger lite på mig med arga ögon. Han trodde väl jag hade nåt fuffens för mig, men se då hade han fel. Han tar en cykel direkt och fortsätter att blänga på mig. Och så säger han på nåt konstigt språk detta.....haehfd..jgutr...hängde ni med?? inte?..näe, inte jag heller. För nog lät det som ett riktigt konstigt språk allt, men nu har jag förstått vad han sa. Han sa: DET GÅR INTE ATT LITA PÅ FOLK LÄNGRE!! Hmmm....tror det var nåt sånt han sa väl?? Äsch..skitisamma, för han tog rätt cykel då min gubbe kände igen min cykel. Vet ni hur han visste det var min? JO på ventilen som är vit och inte svart. Ja , han är då smart min gubbe.