I morse då vaknade jag till detta!Som ni ser så har det kommit lite snö hos mig. Men den snö som kom har försvunnit lika fort som amen i kyrkan. Me like. Det har varit en mulen dag men den har varit varm och fin, så nu bara längtar man tills allt försvinner. Den här snön alltso.

Förutom snön så känner jag mig lite extas ikväll. Ni förstår....här hemma på min gata så känns det lite som ett zoo ibland. Ikväll så har jag både fått sett två älgar och ett rådjur. Nu brukar åxo en räv hålla till här runt våran tomt.......men tyvärr så har jag inte sett honom ikväll så......inga bilder från varken räv, älg eller några rådjur har jag. Inte i min blogg i alla fall. Men jag hann med att fota 1 av de två älgarna jag såg, som jag la ut på fb. Fattar ni vilken känsla att se en älg. Vilket otroligt mäktigt djur det är.

Sen har vi dessa småpippin.......jag matar dem med både fågelfrön och talgbollar. Sen har vi våra små lejon (katterna) som sitter inne i fönstret och beskådar dem på sådär lagomt avstånd. Oj vad de gnisslar tänder då de sitter och tittar på småfåglarna.

Kommer ihåg den gången då jag var liten, och hittade en skadad fågel. Mitt hjärta blöder ju för alla djur, så denna fågel tog jag väl hand om lite för mycket. Jag hade ett litet växthus som jag satt den skadade fågeln i.....och så matade jag den med lite bröd som jag stal hemma. Nu funderade ju dom hemma vart brödet tog vägen.....men där höll jag tyst. Min lilla pippi fick ju inte dö, så bättre att vara tyst än att försäga sig. Jag matade den lilla fågeln som blev allt svagare och svagare tills den inte orkade med livet nå mer. OJ.....så ledsen jag vart då den dog. Den låg där i växthuset en morgon helt still....inte ett liv...inte ett andetag gjorde den. Men...mitt syfte var ju gott, så då jag berättade den lilla storyn vart jag förlåten. Huvudsaken var väl att tanken var god som allt annat i livet. Vi kanske gör våra fel ibland....men huvudsaken vi tänker med hjärtat säger jag.

Nu sitter jag här framför min dator och det är lördagskväll. Inte vilken kväll som hellst då det är "mellokväll". sitter åxo och längtar lite till sommaren just nu. Tror jag tar och avslutar med en sommarbild. För visst är det väl helt ok att längta lite?
Allt detta har man ju framför sig. Inget är väl som i längtans tider sägs det. Nå längtar man allt.

Nä......nu blire mello snart för min del. Ni vet....antingen så ser man det , och tycker det är kul.......eller så är man anti mot det. Men musik är väl alltid trevligt eller?


Trevlig kväll alla fina!