Go`eftermiddag alla!

Nånting som vi ALLA kan snacka om ÄR väder.  I går då regnade det både på tvären och längden . Jädrans så irriterande. Ja aldrig äre bra. På vintern är det för kallt, och när värmen kommer ja då är det för varmt. Nä fy vad varmt det är....orkar ingenting...osv. Hörrni....vilket i- lands problem vi har. Men nog är det allt mysigt att sitta där i sin stol ute på altan och läsa en bok.

I går då fick jag för mig att vi ska skaffa nåt nytt att sitta på här hemma ute på bron. Möblerna vi har där har ju hängt med ett x antal år. Så nu vill jag förändra lite där på brokvisten. Nu kommer problemet.....men bara ett litet i-lands problem igen. Min gubbe han tycker en sak.....och jag en annan. Sen har vi alla blommor som jag vill ha på brokvisten och då ska det vara mycket...ja allt på en gång. Ja sån är jag. Min gubbe han vill ha lite sådär avskalat liksom. Inget som sticker ut, utan sådär lagomt mycket blommor. Själv vill jag sitta bland en djungel av blommor och bara mysa sådär jättegott i sommargrönskan. Vem tror ni vinner??? Tror det blir som vanligt. Jag brukar få min vilja i genom. Äre inte likt så säg ;-)
Nä nu äre färdigsurrat för i dag. Men snart så............sitter man där i sommarvärmen och har det gott. Två månader kvar till semestern känns ju riktigt nice.  Ni vet dendär känslan man har då man stänger igen dörren på jobbet och säger....Hejdå....vi syns om två månader då. Den känslan är speciell den. Det luktar grönska , varm asfalt och havsbris. Då mår man gott.


Den som väntar på nåt gott...........