Hej hopp och vilken fantastisk dag det har varit med många nya människor och många Aha upplevelser. Ni kanske undrar nu vad en TantGlad har gjort? JO..varit på en andlig kurs hos Ann Ahlgren.

Detta med andlighet ligger mig varmt om hjärtat och nåt som jag under senare år känner att jag vill utveckla. Det handlar ju om livet, och hur vi påverkar med ord och handling andra människor. Det vi skriver eller säger i ord påverkar våra medmänniskor, så det gäller ju att tänka sig för. Att inte döma någon ÄR viktigt. Det tror jag på.

Allt som ÄR positivt är åxo nåt som jag tror på, och att dela med sig av det som är bra är ju att glädja andra människor. Inte tänka på egot som..JAG. Vad HAR jag att vinna på detta? Nä då är vi fel ute.

Så ..........Denna dag har givit mig så mycket, men som jag ändå redan varit inne i. Inne i tänket som skapar en tillvaro med mer harmoni, och harmoni i tillvaron är jätteviktigt för själen. Att köpa det senaste, eller en massa onödiga prylar betyder INGENTING för mig. Min harmoni i tillvaron ligger på ett helt annat plan, och det behöver inte kosta ett öre!

Avslutar med att TACKA den fina person nu som har hållet kursen och som ÄR....

Ann Ahlgen. www.anglavingar.com Tack för en givande dag du fina!