Inte brukar jag sätta in ett blogginlägg så här tidigt på dagen inte, men plötsligt händer det, och här sitter jag och skriver. Vi människor följer ju gärna rutiner och vanor och sånt, och så har det även blitt här i min blogg. Sätter antingen in ett inlägg tidigt tidigt på morgonen, eller så sätter jag in ett inlägg vid 18-19 tiden på kvällen. Fattar faktiskt inte varför det blir just dom tiderna. Men så är det. ;-) 

När jag var liten så bodde det ett gammalt par i byn som gjorde exakt samma saker varje dag. Exakt samma tid dessutom. På fredagarna åkte dom exakt samma tid för att handla . Dedär vanorna hade dom i åratal. Om det var någon gång dom inte åkte och handlade den tid dom brukade, så trodde man ju att nåt hade hänt dom. Men Hörrni....vilket inrutat mönster. Tänk å göra samma saker samma tider exakt och alltid i åratal. Hm......

Men nu till något annat . Har min lediga dag idag , för resten av helgen ska jag tillbringa på hemmet. Så det gäller liksom att passa på att göra och hinna med allt möjligt idag . Tiden liksom räcker inte till och jag är bara ledig en dag före arbetshelg.

I morse då jag slog upp mina trötta två blå möttes jag av denna bild utanför mitt sovrumsfönster, och då blir man glad.

 

 

Sen så vart jag sååå pigg, och fick sån lust att åka till vårt shoppingcenter "birsta city" som ligger mellan Timrå och Sundsvall. Det var en otrolig lugn dag där. Känndes som jag hade hela shoppingcentret för mig själv. En perfekt dag. Och vet ni.....Jag unnade mig en stor fet bakelse. Kan ni gissa vad den heter?

 

Mmmm......gottigottgott.

Brukar ni titta upp i taket nån gång då ni är borta? Jag brukar det. Ser nog lite knäpp ut då jag stirrar rätt upp......men vet ni....man kan se så mycket vackert, om man bara lyfter blicken. Kolla bara vilken snygg lampa!

 

Visst är den tjusig. Risken med att stirra upp i taket är att man kan få nackspärr, och det är oskönt det.

Naturligtvis blev det lite provning . Provade denna snygga kappa. Visst är den snygg!

 

Man får en jäkla motion i affärer. In och ut...In och ut.

Om ni nu trodde att jag bara har sprungit In och ut o affärer, så har ni fel. Not not. Har även sett mig lite om och så......så bilen fick sig åxo lite motion idag. Ingen vila ingen ro. Dagen blev lite regnig, men vad gör det, och bilder blev det ju ändå trots en mulen grå dag som började med en stor sol. Ibland kan allt hända. I dag har vi både haft sol, blåst och regn. Alla slags väder liksom.

Här har vi "spikarna" som ligger på Alnön strax utanför Sundsvall.

 

 


Även en grå dag kan ju bli fin, och hösten är tacksam att fota. Så många vackra färger det är.


 Men har ni sett här.....ett fågelbo som ligger på backen. Ojoj.

så mycket bättre än så här blir det inte i min blogg idag. Fortfarande är det  grått ute, och snart ska jag fixa till någon smarrig middag. Undra vad jag ska laga? Vad tror ni?  :-P 


Näpp. Detta går inte så nu får ni ha en trevlig helg allihopa.

 


Kramelikram från mig !