Denna dag....

När jag var liten så önskade jag mig ett husdjur som så många andra barn åxo önskade sig. Så naturligtvis så tjatade jag varje dag för att få en katt. Dom hemma försökte med alla medel få mig på andra tankar. Men se det lyckades dom inte med.

Jag kommer i håg min mormors lilla historia om lilla katten sixten som var en busig röd katt. Han var lite som Emil i Lönneberga och gjorde en massa hyss som hela byn vart galen på. En dag berättade min mormor att han hade tagit sig allra högst upp på ett hustak. Där vart det cirkus då hela byn vart involverad. Katten stod tyst och glodde ner med skrämda ögon över hela församlingen bybor som stod och följde dramat från backen.  Efter en stund så klättrade katten in i ett takfönster som var öppet, och där inne fanns en liten flicka som var allergisk. Ja oj vad hon började nysa och den lilla katten vart jätterädd för den lilla flickan. Så katten smet ut genom fönstret igen och där väntade den tuffa värkligheten. Katten hade orsakat panik i byn och nu ville alla åt den stackars katten som härjade. Det var inte kul för katten att mötas av detta inte...........en pistol.


Bild lånad på nätet. (okänd)


Det vart en katt tillslut ändå. Men det vart en grå.


Valet är det i dag, och hur ska man välja då. Det kan ju vara svårt ibland att bara välja vad man ska äta till  middag, eller välja villket bröd man ska äta . Sen har vi ju morsdag i dag åxo. För i går var det ja morsafton, idag är det morsdag och i morrn annandagmorsdag puh! Mycket att fira nu. Sen har vi en perfekt dag att vara inne på idag då vi har lite sämre väder hos mig med regn . Men sämre och sämre då jag tänker till så är det ju inte sämre väder för att pyssla inomhus. Då är det ju ett jättebra väder vi har i dag. Tänk att det finns inget dåligt väder hörrni!

Ha en skön morsdag nu alla och även om ni inte är någon mor så kanske ni har djur som ni är mammor till som jag. Trevlig morsdag till oss med!Kramen och en ros till oss alla mammor till djur som människor.