I går kväll då jag slog på tv:n ...brukar slötitta i någon bok samtidigt som tv:n är på. Men så fick jag lägga boken åt sidan ett slag då dom berättade att i Vittsjö hade dom Sveriges flest hundraåringar. Nu vart det intressant, för samtidigt så vart jag ju lite nyfiken om hur man blir Hundra år.

Logiskt tänkande är det som gäller. Kalorisnål mat mycket motion och bla bla bla.... joåårå, nog vet jag allt det där allt. Men nu tänker ju jag lite som att tänk att förbjuda sig en massa gott hela livet. Vilket trist liv och inte få kunna tillåta sig njuta av livets goda.

Men så började jag att tänka lite.....Hjäälp..jag lever ju helt fel, och tänk om jag bara blir hälften så gammal då. Då har jag två år kvar till femtio att leva ju. Men då kan man ju tänka så här. Visst är det viktigt att skratta åxo, och det gör jag ju skitofta. Ett skratt förlänger ju livet och genast så känner jag mig lite bättre. Så vem vet...jag kanske blir hundra år i alla fall, för det är ju en konst att leva tydligen.

Äsch...struntisamma för jag tror det är redan förbestämt. Sen får man ju vara tacksam för varje dag i livet. Tjoflöjt sa janne vängman.
bild lånad från nätet ( okänd)

Lev och må och kramen på er.