Kommer i håg när man var barn, och hur man tyckte världens längsta dag , var dagen före doppardagen. Det kändes som en evighet till julafton. Hur skulle man göra för att döda tiden? Den gick ju skitsakta vad man än förtog sig. Nåt jag sysslade med var att skaka om alla julklappar, för då kände man ju om det var en sak eller en mjuk sak man skulle få som julklapp. Spännande var det.

Idag är det mer att man vill hinna med, och dagen före julafton är ju den som går mest snabbt av alla dagar under hela året. Men nu har jag tjyvstartat lite.....får man det? Jag tjyvstar ändå för det ÄR ju så himla kul det här med att fixa till det till advent.

Jo...en annan sak. Då det var jul höll man sig hemma med familjen. Det var lagbrott att besöka nån då. Man skulle liksom inte störa nån. Är det nån som känner igen sig? ;-) .

Struntisamma.....för nu är det fullt upp hos mig, och visst är det vackert med allt pynt ändå som man sätter upp och fixar till. Har ju hunnit med mig en rätt del ikväll. Så med ett par bilder så avslutar jag här. Vi har ju hollywoddfruar som åxo är rätt kul. Så hejsvejs till nästa inlägg!


Och en bild till...


Men som sagt var........Nu är det tv:n som gäller för mig. Det tar på att pynta.


Kramelikram...

från mig!


JO.....bilderna Är mina egna ;-)