I dag är det en såndär lyxig morgon då jag har sovmorgon. Känns jätteskönt.  Nu då jag vaknar rättså tidigt lite före tuppen så blir ju dagen så mycket längre. Man får lite extratid över som nu att sätta sig framför datorn en stund.

Men hörrni.....nu räknar jag ner. Ja , inte till nån resa eller nåt sånt. Utan tills jag ska klippa mig  " igen"  Det var ju bara två veckor sedan som min frissa klippte mig. Men jädrans så fort håret växer ibland då man INTE vill det ska växa.  Då växer det jätte jättefort. 

Då jag var yngre så tyckte jag  inte tanter över 45 skulle långt hår. Men hallå....har ju passerat 45 för flera år sedan. Inte känner jag mig som en tant heller.  Men då tyckte jag att det såg förjävligt ut då tanterna hade långt hår.  Vid senast 50 så skulle man klippa sig. Så vare bara. Men....

Man kan väl ändra sig. Man kan VISST ha långt hår  bara man passar i det. Men då jag själv känner att håret börjar att nå axlarna. Då äre klippt. Och snart om tre veckor är det dags igen att klippa sig. Som jag längtar.Bild okänd och lånad från nätet.


Men innan jag slutar mitt lilla inlägg så backar jag till gårdagen . Tappade bort mina nycklar strax före då jag skulle åka hem från jobbet. Fattar ni......vilken skräckupplevelse. Miljoner tankar dök upp. Vart hade jag lagt dom. Pulsen steg mer och mer tills jag vart nästan svimmfärdig. For omkring som ett jehu på jobbet och letade å letade. Men dom fanns ingenstans.  tillslut vart jag nästan grinfärdig. Vart i fridens namn hade jag lagt dom. Fick gå igenom alla ställen jag senast hade varit på. När man blir sådär stressad så funkar inte hjärnkontoret liksom. Det blir stängt och stopp där uppe. Men tillslut så........fattar ni vilken lycka det kan vara att hitta nåt som man söker.  Hoppas slutet på dagen slutar bättre i dag. Får hålla koll....( bättre koll) på mina nycklar i fortsättningen.

NÄPP. Detta går inte. Dags att åka till mina arbetskamrater. Det ska bli sååå kul så. Vi har det roligt dagarna i ändå så tiden går jättefort. Som det ska vara.

Bild okänd och lånad från nätet.


Nu kör vi så det ryker.


Ha en jättefin dag alla fina!