Hej på er!

Hinner med några rader i min blogg innan middagen. Men nu till min rubrik...." Det är mycke nu" för det är just det , det är. Ni förstår...det blir en massa jobb då man har en trädgård. Höst som vår ska det krattas och gå an. Men jag börjar med förmiddagen då min gubbe och jag tänkte ta en såndär skön vårpromenad. Så nu tänker jag gnälla lite....

Visst är det skönt att gå....man behöver ju liksom röra sig lite. Så på med promenadkläderna...en trist brun jacka med ett par vanliga jeans till det. Det är tur jag tog på mig skitjackan, för jädrans som man såg ut då man kom hem. Det ligger ju en massa grus på vägarna som bara flyger runt omkring en, så fort det kommer en bil körande, och naturligtvis så tar dom ingen hänsyn till gående, utan full careta med 100 knop drar dom förbi en. Det vart som en tromb hade dragit förbi oss. Där hamnade vi i ett stort bolmande rökmoln. Men nu är det slutgnällt. Kände för att skriva av mig lite, och det är ju det som är så fint när man har en blogg. Här skriver ju jag nästan vad jag vill. Nästan var det. 

I dag har jag hunnit med lite.....har klättrat och haft mig....ni vet...dessa ljusslingor som man sätter upp, och måste ta ner. Märkte att det var en hel del ljusslingor som jag har satt upp före jul. Men nu ska de bort. Jag börjar med dom. För vi har fortfarande en massa snö kvar på tomten


Ja här ser ni ju.Men jag har varit riktigt duktig...för jag har klättrat och haft mig, och tagit ner dessa ljusslingor som var många.Sådär ja..Och vetni.....nästa år blir det mindre ljusslingor. Brukar säga så varenda vår, men liks förbannat så sätter man upp en massa.

Ja...att man aldrig lär sig.

Ikväll så tänker jag njuta lite av ett nytt vin. Kolla här. En kissekatt på etiketten :-DVisst var kissen söt, och jag kan intyga er att vinet är riktigt gott.

Men nu får jag ge mig ikväll. Men nog längtar man lite till sommaren allt. Så här mysigt kan det se ut hos mig en vacker sommardag mitt i sommaren.

På min brokvist där jag trivs jättebra ska ni veta. Undra hur det ska se ut i år? Men det är ju det som är så härligt.....när man planerar hur allt ska se ut till sommaren. Sen kan man få ta det lugnt och njuta.Eller som här..

En massa gräsklippning. Men det är ju skönt det åxo....för jädrans vilken motion man får.

Näpp! Detta går väl inte. Sitta här och drömma om sommaren. Får nog ta tag i nuet, och nuet är middagen. Det blir " halv åtta hos mig ikväll" Det ni! Det blir min gubbe och jag. Vi skippar väl rundvandringen i huset här hemma då vi redan vet hur det ser ut ;-)


Hejsvejs och kramen på er!