Halloj alla bloggisar. 

Jag blir inte långrandig utan bara lite kortrutig idag . Jag trodde nämligen att nu då vi har Corona tider, så skulle jag få en massa tid över till att blogga. Men så blev det ju inte  . Det blir ALLDRIG som man har tänkt sig  . Det brukar jag säga.

Jodå ..Det är mycket nu!!  

Förra veckan fick vi en massa snö hos mig, och vädervarningarna kom en efter Den andra  Hur mycket ska man orka?? Bara en liten fundering och lite gnäll från mig idag. Men huvudsaken man inte gnäller jämt och ständigt för då får man nog tänka om lite .

Häromveckan efterlyste jag om inte nån kunde mot betalning skotta vårat tak. Men tyvärr inget napp  Tja...vad får man göra då?? Jo klättra upp på taket själv. Men men...Det var lättare sagt än gjort. Jag hade bara hunnit ställt stegen på plats, och på andra steget då jag började klättra så fick jag en sån där höjd skräck   inget blev gjort. Det gick bara inte. Tänk om jag ramlar ner?? Herregud...ojoj...näpp. så där stod stegen. Men men...Det ordnade sig, så nu ska vi få det skottat  ....på taket  . Tack gode...


Nu får det räcka för idag. Det kanske blev ett lång/kort inlägg?? Men hörrni...ska bli lite duktigare på att blogga.

Hörs igen. Kramelikramkram på er.


 

Jodå...Det är mycke nu.


 

KRAM