Gokväll alla!

Hinner med några rader innan "så mycket bättre" vilket mysigt program detta är.  Ser med spänning fram i mot " Miriams" uppträdande. Vilken tjej.....vilken fantastisk röst hon har. Hon gör ju allt , till " Så mycket bättre" :-P

Men åter till dagen. Har ju pysslat och haft mig i snart en vecka nu. Jag lovar er att min gubbe tycker det är himla skönt när allt är färdigt......om det nu blir det.  I dag då har det stått städning på schemat. Man hinner ju liksom inte riktigt med allt , då man jobbar hela dagarna. Kvällarna går bort till att ta det lugnt och så. Men i dag då vart det slutklämmen på pysslandet. Puh.....även en TantGlad drar en lättnad. Nu kan jag sitta och titta på allt fint.

Städning i vardagsrummet.


Sen har vi wiskeyrummet som jag lite på skoj kallar det. Nu blev det INTE riktigt som jag hade tänkt mig denna bild. Var meningen att ljuskransen skulle synas lite bättre men.......en ljusflamma bidde det ju i alla fall hehe.På det lilla bordet såg det ut så här!Visade i mitt tidigare inlägg en bild från köket. Men här blev det en annan vinkel.
Sen har den fina kransen åkt fram. Nu sitter den på dörren.
Jamen det var nog allt för mig ikväll. Ett litet " Hemma hos mig" inlägg bidde det.

Nu ska jag BARA ta det lugnt och glo på tvn resten av kvällen. Rätt skönt faktiskt att bara vara.


Nu ska ni ha en riktigt.......Fortsatt trevlig kväll och helg!


KRAM på er <3