Halloj alla!

Dagen, den började tidigt för mig.  Jättetidigt och jättepigg slog jag upp mina två blå redan klockan fem i morse. Jag är ju en tidsoptimist, som tror att man hinner jättemycket om man kliver upp jättetidigt. Ibland så slår det fel, och ibland slår det in. Men i dag så har jag väl inte hunnit med värst mycket....det är ju helg, och jag har ju en hel ledig vecka framför mig, så.......det har mest blivet trevliga saker gjorda i dag som shopping och lite annat. Lite annat var pysslet ute i min trädgård. Sånt där skoj som att fixa med höstplanteringar och så.

Men i morse då tog jag min lilla svarta och gav mig i väg till vårt shoppingcenter " Birsta city" här i Sundsvall.

Jag hade jätte.....jättebråttom iväg....så jag hann knappt fatta att det var ju hela 3 minusgrader till morgonen som innebär.....skrapa rutorna på bilen. Men eftersom jag har en sån snäll gubbe som fixar allt för mig så..........skrapade han rutorna efter det att fotot tagits. Han är snäll han min gubbe.


Väl ute på shoppingcentret var det inte bara jag ute.....jag fick trängas med sisådär en miljon andra köpgalna människor. Själv så gjorde jag en ögonshopping. Inget hade jag med mig hem......nä, nu ljög jag. Jag fick med mig ett par snygga gardiner. Men dom får ni se i nåt senare inlägg.

Vem är kocken då ikväll?? jo...it`s me... Om det smakade gott???.....OM säger jag. Det var sååå gott att jag glömde att fota. Efter den här dagen var jag jättehungrig och jätteivrig att äta. Ja , så kan det gå!

Matfix i köket!
Ljus tända, det är åxo mysigt på höstkanten. Me like!

Läste horoskåpet i morse åxo....vilket drabbel tycker min gubbe men...........nog stämmer det allt! Kolla. Jag ÄR ju ledig i veckan så......


Jamen dåså.......Jag ska njuta av ledigheten, och ha det kul nu......inte var väl det så dumt inte?


Snart " så mycket bättre" och så mycket bättre än så här blire inte i min blogg ikväll ska ni veta. Soffmys och tv!


Tack föresten alla, som tar er tid att läsa min blogg.


Bloggkramen och fortsatt fin kväll ska ni ha!