Kände mig lite trött idag och hade inte alls nån lust att laga någon middag, men  vet ni.....när jag kom hem så måtte min gubbe haft nån sorts tankeöverföring för presis då jag kom in genom dörrn så säger han åt mig att sätta mig vid bordet. Då förstod jag. Han hade fixat middag. Så skönt. Men det var inte i köket vi skulle sitta utan vid finrumsbordet där vi bara sitter då det är helger, så nu måtte det vara nåt alldeles spesiellt tänkte jag. Visst fyller jag snart jämna år....men det är ju om ett par veckor så....


Nu kändes det spännande. Vad skulle jag få?? Ni ska bara veta hur många tankar som snurrade runt uppe i skallen. Ska jag få någon god mat? Nåt alldeles extra gott, eller ....


Så vart det time för överraskningen som var hemlagad mos med köttbullar på burk.  Min gubbe hade fixat middag. Kanske inte den värsta gourmet middagen , men men...det är tanken som sagt som räknas. 

 

Tog en stor klick mos på tallriken och lite köttbullar med sås som såg lite mystiskt ut...Kan detta vara Felix köttbullar vi hade i kylen  tänkte jag.....njäää..Tog första tuggan och då trodde jag att jag skulle spy rakt ut på bordet men höll masken och tittade på gubben min ....han fattade ingenting han. Själv var jag likblek och det vill säga mycket det .Det här var inte gott ska ni veta. Men men...medan han satt kvar vid bordet undrande  så rusade jag till kylen för att öppna juiceförpackningen och ta lite juice....men får då se något i kylen...där står ju burken med Felix köttbullar, så vad var det som vi åt då? Vänder mig om från kylen och vrider huvve mot diskbänken och gissa om ni kan.......där står en stor kattmatsburk nyöppnad....men va fan.....slängde mig över vattenkranaen å drack som jag alldrig gjort förr.....min gubbe undrade ju vad jag sysslade med och berätta det måste ju jag. "Du har öppnat fel burk, en kattmatburk"..Nu vart det knäpptyst . Inte ett ljud från min gubbe. Vi har alltså fått i oss kattmat. Men klockan är snart nio å än lev jag så....det kanske finns värre saker ändå och förresten så måste jag berömma min gubbe. Det är ju den goda viljan och tanken som räknas. Sen har vi ju Felix köttbullar kvar. Men jag tror jag väntar ett tag innan jag äter..