Halloj!

Tycker att jag har varit skitduktig i eftermiddag. Fick för mig att lufta min lilla röda ( cykeln) lite. Lovade mig själv i sommar att jag skulle ta många många uppfriskande cykelturer. Men tror ni det vart av?. Min fina cykel har stått längst in i garaget nästan hela sommaren.  Fattar ni....hur kunde detta hända?

Men i dag....snarare i eftermiddag och efter jobbet då gjorde jag slag i saken. Nu eller aldrig. Det vart nu! Och det ångrar jag inte för jisses vilken energi man får så här efteråt. Men ni kan tro jag blev trött strax efter turen. Är man som jag inte lika van att cykla lika mycket som förr så sinar krafterna fort. Väääääldigt fort.

Min lilla röda.

Sådär ja.....nu äre bara till att cykla i väg.Så himla skönt det är att cykla och igentligen så cyklar man alldeles för lite för man tar ju alltid bilen vart man än ska. Till jobbet....till affären...osv.


Så här såg det ut efter vägen dit vi skulle..När man kommer mot slutet så finns det en badplats fint belägen med vacker natur runt om.


Kände för busa lite så jag sprang och gömde mig bakom ett träd. 
Som sagt.....vacker natur och skön avkoppling.Nu kanske ni undrar vart min gubbe är. Men han är inte en linslus som jag. Vill inte alls vara med på nån bild eller i någon blogg.

När jag kom hem var jag rätt slut. Det tar på krafterna att cykla. Men vi fick en sån skön tur så det var det värt.

Har ni tänkt på att solen står inte lika högt nu. Det märks mer och mer att vi närmar oss hösten på riktigt. Den kommer liksom smygande var dag som går. Titta så vackert det såg ut på himlen då vi kom hem.
Det var riktigt skönt att komma hem. Tände lite ljus för lite mysstämning

Min gubbe fixade lite gott. Det vart varma mackor och te . Tänk så mysigt det är att bli uppassad. Bara älskar det. Knäppa lite med fingrarna å så kommer roomservicen. Sånt gillas.Det bidde idol på tvn. Min gubbe ser hellre på sport och följer alla resultat och ser allt som händer, hände eller ska hända. Mycket med det där. Sporten alltso.

Näee...GÄÄÄÄÄSP så trött jag vart. Kommer bli jättemysigt att krama kudden ikväll. Känner mig riktigt trött och nöjd med dagen.    Tänkte jag skulle hinna med ett bad innan sängdags åxo, för då sover man riktigt riktigt gott. Det brukar ta sisådär några sekunder efter att jag har badat och lagt mig då jag är förlorad i drömlandet. Ja ibland går det snabbt. Bada är rena sömnpillret. Äre fler som känner det så?

Tror det är bäst att stänga ner min lilla blogg för kvällen och ta tag i badet. Såååå skönt det ska bli.


     <3

Natti Natti!