Gårdagen den började värkligen inte bra. Fattar ni om ni har varit med om hur tandvärk värkligen känns. Natten mot i går fick jag kliva upp mitt i natta och ta en värktablett mot det onda. Min tandläkare som är den enda jag litar på har semester, så jag hade hoppats att jag skulle stå ut ett tag med värken tills det att han har kommit tillbaka men nope. Det gjorde nå jävulskt ont, så det enda som gällde var att få det understökat. Så det blev ett akutfall för mig. Fick ta den första bästa tandläkaren som hade jour just den här dagen. Men allt slutade gott. Vart väl lite fattigare efter besöket, men det var det värt. Tandvärk ÄR inget som är roligt. Så nu är jag tipptopp igen.

I dag då tyckte jag att jag förtjänade lite shopping. Oj så pigg man blir utan tandvärk. Det tar värkligen både kraft och energi ur en. Så idag då vart det en liten tur till birsta och till indiska. Såå mycket fint dom har där.Titta vilket vackert blått skåp. Jag gillar värkligen blått. Så snyggt. Men nåt köp......nope.Det finns mycket fint!

Blått är flott!Här gjör dom lite gympaövningar åxo. Hej å hå......hej å hå......


Jag gillar ju hattar som ni säkert har förstått som läst nåt av mina tidigare inlägg. Visst var väl den här hatten fin. Men den fanns INTE på indiska. Den fanns hos " johannas" här i Sundsvall.
Och vet ni....visst ÄR det skönt att pyssla om sig lite.  I dag så fixade jag till mina naglar åxo. Det är ju helg, så lite helgfin kan man väl få unna sig att var eller hur?Men hörrni.....nu får ni fortsätta att ha det så gott alla. Vi skulle ju få in ett oväder med mycket regn och blåst. Sommaren som försvann liksom. Men vi får leva på hoppet eller hur. Det blir nog en innepysslardag här hos mig på söndag. Finns ju massor att gjöra. Men vet ni.....jag tänker bara gjöra det som är kul som att måla eller se nån bra film och så.  Ja så får det bli.

Nu tänkte jag fortsätta att njuta av min lördagskväll. Semester och allt. Kan det bli bättre? JO....att vara utan tandvärk förstås. För det ÄR ett rent helvete. Jag vet!


KRAMELIKRAMKRAM alla fina.