Halloj alla vänner. Söndag idag och som vanligt (skriver så ofta nu) så försvinner helgen spårlöst iväg och man funderar "hur gick detta till"?, vart tog dagarna vägen?? är det någon som nyper dem eller?? Tja, inte vet jag   men dom har varit  fyllda med bara trevligheter ,så jag är sååå nöjder så, och känner mig så  laddad och taggad  för en ny arbetsvecka. Det har ätits , sprungits i affärer , åsso lite vila mellan varven förstås.  Har kommit på en ny hobby, och vet ni vad det är? Jo...vila. Det är nåt som jag gör jätteofta nuförtin. Så allt är som det ska. Hunnit med både det ena å andra .

Nu tar vi helgen i bilder...om ni vill hänga med  förstås? 

Helgen inleddes med lite spring ut å in i affärer som kan vara lite roande ibland. Rätt lugnt på birsta denna fredagsförmiddag. Funderade lite över vart alla hade tagit vägen för så tyst det var där.....Men så fick jag syn på ett par ungdomar som satt på en bänk med varsin mobil som dom glodde in i.....inte ett ljud, så tyst de var men som jag förstått så umgås man med varandra genom mobilen nuförtiden. Hm...konstiga tider.

 

Ja ni ser ju....inte en kotte så långt ögat ser.

Man blir ju lite fikasugen, så lite tårta är ju gott. Slinker alltid ner.

Igår var det helt andra trevligheter då vi var ut och åt lite gott . Blev såååå mätt efteråt så man orkade ingenting. Mysigt att umgås med de närmaste.

 Söta Tilly och min vackra styvdotter........visst är dom charmiga  ;-) 


Sen så  har helgen bara fortsatt att  vara trevlig och mysig och trots det gråa vädret som vi har haft idag har det varit en mysig dag. 

Vi fortsätter väl med några bilder. Orkar ni  hänga med en liten stund till? Jag är snart klar. :-P 

 Min mobil tar inte alltid vackra foton för den gör lite som den vill ibland....men tycker ändå att jag har lyckats rätt bra här med bilden....mina ögon mätt då. Här har vi besökt sidsjön Sundsvall.

 Massor av fåglar kring sjön och jag njuter .

  

Jamen dåså...då var det allt för mig den här gången. Innan jag avslutar vill jag bara upplysa er om att i vissa bloggar kommer jag inte in med min mobil som är vad jag använder då jag  bloggar. Min dator är lite seg och jag är snabb så då förstår ni nog att mitt tålamod är lika med noll då jag sitter vid datorn . Men så kan det va. En snabb TantGlad och en seg dator går bara inte ihop.

Nu ska ni ha det så gott alla kära bloggvänner åsso ska ni ha en ny fin vecka som bara kan bli bra eller hur??


Hejsvejs och Kramelikram från mig.