Snart så har denna dag gått till enda. Men då jag vaknade i morse och fick se solen.......då kunde jag bara inte låta bli att ta en liten bild på vårt träd som blev så vackert i solen. För visst är det väl så, att allt blir så mycket vackrare i solsken.

Det har dessutom varit en riktig slöardag.  Så mycket som jag borde ha gjort i dag har jag struntat i.  Ni vet......sånt som jag tycker är tråkigt som att städa och annat hushållsarbete. Aja aja mig.

Men åter till i dag, för det har varit en riktigt härlig dag. Har ju sluppit att laga middagen, och gissa bara hur mycket sånt är värt. Min gubbe och jag vart nämligen bortbjudna på restaurang ikväll. Så nu sitter jag här framför min lilla dator och nästan har paltkoma, för jisses sååå mätt man kan bli.  Det var riktigt stora skogsarbetareportsioner.


Fram med kameran för att fota maten som så många andra.

Och här en till bild.......en ur sälskapets tallrik. Ja den var nog större än min.

Fast.....musslor är inte min grej.


Lite öl till maten. Nu valde jag alkoholfri öl eftersom jag körde. Rätt god faktiskt.


Sen vill jag göra en liten rättelse här i min blogg. Hoppas att ni har förståelse för en smått vimsig TantGlad. Jag skrev ju om strumpornas dag i mitt föregående inlägg. Men vet ni......jag har tagit fel på månaden. Det ÄR nästa månad den 21/3 som det är Downs syndrom dagen. Tror nog det är dags för lite semester snart för TantGlad. Hoppas att jag är förlåten. Ber STORT om ursäkt.
Men nu är nu.......kvällen är snart slut och jag har sett mellon. Måste säga att en klar favorit ikväll vart samepojken. Så jäkla bra!!


Nä nu blire krama kudden snart. Den här dagen vart ju riktigt bra. Lär somna gott, och vem vet vad som händer i drömlandet. Spänningen är ooooooooooliiiiidlig!


Natti natti alla fina!