Plötsligt så bara försvann värmen......är det någon som sett den? tog en sväng till vår lilla ica affär idag som ligger rätt nära så det är ju absolut inte långt dit, så man borde inte bli frysen på ett par minuter men jag vart det. Herregud en tjockkofta var ju alldeles för lite att sätta på sig. Jag borde ju ta min värsta tjocka vinterjacka på mig, men då tänker nog många..........det är ju sommar. Men för mig är inte sommar en sådär 12 grader varmt inte. Så då jag kom hem fick min gubbe sätta på lite te för att värma upp mig lite. Åååå...så gott och varm jag kände mig plötsligt. Men då jag tittar på mina fina blommor jag har sått, så nog vill dom sättas ut i jorden allt snart nog.

Dettta är ju den mest spännande och roliga tiden då man får planera för hela sommaren vart man vill ha alla sina plant. Sina sommarblommor. Men..........lusten, den finns ju inte just nu, och snart har vi ju den 6/5 som ska vara ett säkert kort för att sätta ut sommarplant. Gäller det fortfarande hmmmm.....

Sen är jag ju en flitig gäst hos vår handelsträdgård i byn. Bara älskar att ströva omkring i dessa växthus. Så ifjol då möttes jag av denna blick i vår handelsträdgård.


Hmmm..... det var en knepig typ tyckte jag. Han såg ju riktigt arg ut ju.

Men jag handlade och handlade och till sist såg det ut så här!


Blommor är livet. Det är så himla rogivande att få gå ut i sin trädgård och bara känna, lukta av allt man har åstadkommit.

Själv älskar jag åxo av att bara njuta av allt. Att bara ta det lugnt bland alla blommor och så. Där tiden står stilla, helt stilla.Att bara sitta och ta igen sig är väl skönt med en bok och så. Det är ju på sommaren man får passa på att ladda sina batterier. Är det inte så?


Nu hoppas jag att ni får en riktigt fin och trevlig helg, för själv blir jag ett år äldre till helgen. Inget jag vill, men något jag uppskattar ändå. Bara att få vara frisk är ju något att fira, så det är väl det man får börja fira vid livets mitt.

Ha en riktig skön helg nu alla fina, och om jag inte skriver nåt mer till helgen........det kan man aldrig veta så önskar jag er ALLA en RIKTIGT fin helg.

Kramisar från mig!