Ibland så kan man ju nästan skratta åt små saker som dessa smalspeglar som lurar oss då vi provar kläder. Tänk om det kunde finnas tjockspeglar för oss smala.....för kan det inte vara som så att alla kanske inte vill bli smalare? Tänk om det kunde finnas tjockspeglar? Ingen pratar ju om det. Jag är rädd om mina volanger jag. Och nu då det ÄR helg så ska jag bara frossa i en massa god mat och ta det lugnt. Det ska fanimej vara gött att leva eller hur?

Sen så är jag sååå jätteglad då jag vann en liten vinst i en tävling som min fina bloggvän wiper hade för ett par dagar sedan. Så kul....jag som aldrig brukar vinna nåt hade plötsligt kammat hem en jättefin vinst hos henne. Tack för den fina bloggvän. Adressen till henne ÄR: http://wiper.bloggplatsen.se Titta gärna in hos henne. Det är en jättefinblogg, och hon har många fina inlägg i hennes blogg om lite av varje.

Näpp....nu blire fredagsmys för mig. Ni vet.......när man äter nåt gott och sen bänkar sig framför tv:n lite slött med lite godsaker och hör hur guben pratar med en fast man är lååååååångt borta och nästan inne i drömlandet så trött som man är.  Man svarar JA....men vad är det man svarar på??? Äh.....huvudsaken man mår gott eller hur? 

Näpp....nu blire fredagsmys och så har vi ju BLACK FRIDAY!  Ha det gott alla! Mina hjärnceller går på halvfart, men snart har vi ju idol, så jag vaknar nog till då skulle jag tro. Hej å hå och kram till er!

Det ska vara gött att leva!