Hinner med att skriva ner några rader i min blogg innan jag nattar. Men hörrni...Som det har blåst idag. Det har ju varit halvt som storm här  hos mig. Ingen lugn stund alls, och igår då blåste det lika mycket. Det är såna här gånger jag blir skogstokig på blåsten som alldrig vill ge med sig, för när det väl har börjat har det börjat. Den är lite som jag när jag går på fest , för har jag gått på fest så har jag. Stannar gärna lääääänge.....Samma är det med blåsten. Den vill alldrig ge upp å jag hör hur det tar i runt husknuten nu  fortfarande. Ligger med fjärrkontrollen i soffan och lyssnar på alla blåsljud..allt som knakar och lever om   för tänk om?.....  Tänk om det skulle komma ett träd dundrandes in  genom väggen?? Fast det är klart....Så kan man ju inte tänka för händer det så händer det, och man ska inte ta ut något i förskott bara sånt som  lycka och glädje isåfall för det är ju bara bra grejer det. Funderar varför blåsten har så himla bråttom?? Men en orsak kan ju va att väderguden vill ha vår lite snabbare för jädrans som blåsten dödar snön . Det finns nästan ingen snö kvar här hos mig på gården och på altanen, så i helgen så åker nog bordet å några stolar ut så man kan sitta och njuta av vårvärmen. Sola nästippen och lyssna på fågelkvittret för nu är alla pippifåglar glada och vi människor med. Tänk så lite värme å sol kan göra.  


Ska ta och ge mig här för nu ska jag kika på härliga glada  huddikgänget på Tv:n. Hejsvejs så syns vi en annan dag. 


Visst hoppas vi väl på en vecka med massor av sol.


 

Jajamensan, det gör vi !!


Kramelikram