Nu vet jag inte om jag har riktigt förstått det här spelet med "pokermon". Men visst letar man en liten figur som befinner sig någonstans med mobilens hjälp? Ett spel liksom. En figur som kan befinna sig vart som helst nästan när som helst  . Hm.......känns lite konstigt att promenera omkring  som en zombie ........

Men nu fortsätter vi.

Helgen har varit fantastisk och jag har bara glada minnen från den. Minnen man kan plocka fram lite senare och under den kallare delen av året. Nu ska ni veta att jag älskar att fota, men charmen som fanns förr har försvunnit. Ni vet......då man fick vänta i över en vecka på framkallningen. Vilket tålamod man hade. När man skulle hämta ut korten var man Såå förväntningsfull, och antingen vart dom ju bra eller dåliga. Sen så satt man in dem i fotoalbum och skrev över eller under kortet om när det var. Det var så spännande och kul att bläddra i dessa fotoalbum. 

Men åter till helgen. Hörrni......jag har sluppit lagat mat både fredag och lördag. Riktigt lyxigt. Sluppit den jäkla disken åxo. Apropå disk.......får du som läser som mig dubbelt med disk när du ätit klart? Här hemma förökar sig disken tror jag. Jag fattar inte vad som händer. Känns som två tallrikar blir 4....osv. jätteknepigt. Äh.....struntisamma..Nu blire lite bilder från helgen.

Bortbjudna var vi . Och vi fick både God mat och trevligt sällskap hos några vänner med många glada skratt och surr som pågick till midnatt, för plötsligt vart klockan jättemycket...bara sådär..

En söt.....nej två söta katter fick vi träffa. Ser ni dom? Ser ni den ene uppe på bron, och den andra nedanför. Dom var så snabb , så jag fick skynda mig att fota


Kan säga att jag gillar denhär bänken. Så mysigt att sitta här.

 på balkongen satt vi och njöt...

 

Lite senare såg sommarhimlen ut så härNäe.....Nu är det nog bäst jag fortsätter att dricka mitt kaffe innan det kallnar. Det tar liksom lite tid att skriva inlägget . Min gubbe roar sig med annat......det är golf på Tv:n. British Open. Själv är jag inte ett dugg intresserad, men han sitter fastklistrad han framför Tv:n z

Innan jag avslutar mitt inlägg så vill jag visa er denhär fina himlen som vi såg här hemmavid då vi åkte hem från våra trevliga vännner igår kväll. Äre inte vackert. Fast nu vart det inte den bästa bildkvalitén då jag fotade medans jag åkte bil. Lite i förbifarten liksom ;-) 

Sådär ja.....Ha en jättefin kväll och en härlig ny vecka fina vänner. Ska själv fortsätta att njuta av min härliga semester

Puss o kram alla fina