Helgen inleddes med festligheter och roligheter . På fredag hade vi personalfest. Mycke surr ...mer surr och ännu mer surr och god mat . Precis som det ska vara. Vi gav upp i lagom tid....inte för tidigt och inte för sent. Trött och nöjder  somnade jag ovaggad den kvällen. Borta bra men hemma bäst.

 Några arbetskamrater som hamnade på en  ;-)  trelfies


Men hörrni....vad det har blåst i helgen.  Det blåser ju alla dagar. Det har blåst här hos mig  torsdag fredag lördag och i dag ...i morgon är ju en annan dag, och hur det blir med vädret och blåsten kan vi ju inte veta såhär före, men om jag ska gissa så tror jag visst det ska blåsa?...Planer som trädgårdsfix och sånt man vill göra utomhus på våren  har jag fått ställa in. Det har ju blåst så in i nordens...häromdagen fick jag rusa ut och leta en plastblomma som jag haft i en kruka utomhus... den var puts veck pga den jäkla blåsten (förlåt svordomen) men då Min gubbe förklarade för mig att det var nåt rosa som låg nere på gata fick jag bråttom och kutade iväg som ett skott, för tänk om det var den blomman och just  MIN BLOMMA som låg där. Plastblommir är ju inte så billiga nuförtiden och fin var den så jag vill ju inte att den ska få nåt nytt hem inte. Den bor så bra här på min altan, jodå....när jag väl hittade den nere på gatan kom det en jäkla stark vind så blomman seglade väg lite längre å lite längre....vad trött man blir på blåsten...ja ja...vet att det är ingen idé att klaga för det är bara ett i-landsproblem . Men jag fick tag i den. En liten rosa begonia. Love you. 

 

Bild lånad på nätet


Känt mig lite på........

 Ja kan man inte vara ute så får man väl hitt på nåt inne så då blev det lite nya gardiner här hemma. Jag har stått på stolar...klättrat och sagt fula ord.....nåja...kanske inte jättefula ord , men tillräckligt för när man ska byta gardiner så jäklas det jämt. Antingen upptäcker man misstaget att man inte strykigt gardinerna tillräckligt så då får man ju ta ner dem å stryka om dom....Det är jobbigt det... eller så är det klater med att hänga upp dom på stången. Men skam den som ger sig och ger mig gör jag aldrig. !!


 Som sagt.....skam den som ger sig

 


 Så här blev det i köket.....lite mörk bild men så kan det bli ibland. Min kamera var lite motstridig här.Men helgen har varit sååå bra i övrigt. Det är ju söndag och jag tänker inte göra nåt mer idag förutom att lyfta på fjärrkontrollen för att ev byta kanal. Visst har vi det bra. Tänk vad jobbigt det var förr då man fick så lov att kliva upp för att byta kanal på Tv:n. Det var tufft det då jag tänker efter så här bakefter....hörrni...vilket i-landsproblem. Nä nu ska jag försöka att masa mig iväg in till köket för att fixa till middagen. Vad tror ni det blir? Tror jag ska leka Kajsa varg...Hejsvejs och kramelikram på er