Myggor!!!....dom är inte lätta att handskas med inte. Brukar öppna fönstret och vädra lite före sängdags men igår kväll var det ju ett jäkla regnoväder å blåste gjorde det som själva 17,så fönstret fick vara stängt. Men det är en sak som är konstig och det är myggan som smög sig in i sovrummet. Den lät ju inget på kvällen innan jag skulle sova men sen....då jag stängde av Tv:n och drog täcke över mig då satt den igång minsann å surrade . Min gubbe slocknade före då han klippt gräsmattor å då blir man färdig. Han la nog bara ner huvve på kudden så vare godnatt. Jag låg å lyssna på myggjäveln jag. Denhär myggan har fört väsen i hela rummet...fattar ni....en liten liten mygga som knappt syns. Men efter ett par timmar då plötsligt hände det...jag hamnade i drömlandet men fort gick det för så ringde väckarklockan och det kändes som jag hade sovit i 5 minuter. Jäkla mygga. HÅLL DIG BORTA FRÅN MIG IKVÄLL.!!


Nå bättre än så här blir det inte ikväll. Jag ska fixa fika å titta på tv. Det blåser lite ute men å andra sidan börjar man bli van. Blåser alltid nu förtiden.


Hej svejs så syns vi en annan dag. Nu ska jag gosa ner mig i soffan.