Halloj alla.

Sitter med min mobil och skriver ett inlägg....jo...det går riktigt bra faktiskt. Har blivet riktigt duktig på det här.  Men nu är det bäst att jag snabbar på lite. Det är ju snart dags att krama kudden och drömma sig bort i drömlandet. Där vet man ju alldrig vad som händer. Och där kan det hända mycket ibland minnsann.

Men Hörrni...vilket aprilväder det blev idag. Snöflingor stora som pingisbollar...eller var det golfbollar? Äh...skitisamma...stora var dom iallafall. Nu är ju vi människor rätt duktiga på att snacka väder. Tänk om vi inte hade vädret att prata om. Vad skulle vi prata om då. Ett väderprat kan ju rädda vilken jobbig situasion som helst. Tänk om du hamnar ensam med någon du inte känner.........nog börjar vi snacka om vädret det första vi gör. Hur grått och trist det är. Vad kallt det är. Vad varmt det är. Vad blåsigt det är. Vad halt ute det är..

;-) 

 

Jag älskar varmt väder, och det ska bli till mycket innan jag klagar. Älskar varma sköna sommarkvällar när det luktar nygrillat, och då man kan springa barfota ute på gräsmattan. Lyssna till humlesurr och när man känner lukten från nyklippt gräs. Dagar och kvällar då man slipper en massa tjocka kläder på sig. Vet ni....nu sitter jag här och toklängtar till sommaren. Tror jag tar och letar fram några sommarbilder i min mobil. Klockan börjar visserligen bli mycket, och det är inte lång till en ny dag med nya utmaningar....Men nu kör vi.

 En häst jag träffade förra sommaren. Han vart lite förtjust i mig, och jag i honom  <3 

 

Underbara sommar 

 


 

Hörrni......allt detta...ljuvliga varma sommarkvällar ligger framför oss. Äre inte Nice.

En annan sak...Alla som kör mitt tema "söndagspromenad" under veckan får länk hos mig på fredagarna. Ni som promenerar lördag eller söndag får länk på söndag . Kom ihåg att detta ska man göra då man känner för det. Kul åxo om ni nu besöker de som gjort sina promenader. 


Nä nu är det bäst jag avslutar mitt inlägg.....Det börjar bli sent....och kudden ropar på mig. Ska bli skönt att sova IGEN.


 ps....hittade detta kort i min mobil. Min söta "claudine" visst är hon söt lillgumman?

 Vi syns en annan dag.

Dags å krama kudden.

Natti natti och kramelikram