Sådär ja............Kan ni förstå hur förjävligt det luktar här hemma då jag nu gjort kålpudding till lunch. Min gubbe har flytt fältet, och inte ens mina missar vill vara inne och hålla mig vid sällskap. Så här sitter jag och tar igen mig framför datorn en stund.  För f-n så det luktar här hemma just nu. Törs heller inte gå utanför dörren på ett bra tag framöver, och kommer det främmande sätter jag upp skylten VARNING FÖR HUNDEN!  Smart va??? ;-)


Tvätade håret i morse, men upptäckte att jag hade tagit lotion i håret som schampo istället för mitt vanliga schampo. Ja visst är mitt hår mjukt och fint nu så inget fel med det inte, men vart det rent tro? Glad jag inte tog nån mörk färgtoning som jag gjorde dendär gången jag åkso trodde det var ett vanligt schampo. Kanske ingen bra ide att stå i duschen med lödder i ögonen presis, och samtidigt sträcka handen i blindo efter ett schampo. Nej det kan bli hur fel som hellst! Men nu har jag lärt mig nåt nytt av det.

Tycker ju om att skriva, och nu då jag satt mig här vid datorn och inne i vårt kontor kom jag över en samlingsbok där jag har mina egenskrivna små berättelser i.  Om ni orkar stanna kvar en stund till i min blogg så.....

En berättelse från min samling från 1987.

 

Vid stugan!...

Jag hade hamnat där, där min dröm var, som var en röd stuga med vita knutar och en massa fina pelargonier i alla fönstren.  Vinden smekte mig godsint mot mitt långa hår, och jag var nu ETT med naturen. Den lilla röda stugan låg gömd långt långt in i skogens dunkel och som skyddades av de stora stora mäktiga träden som fanns runt omkring.  Jag hade hamnat någonstans, men vet inte var? min bil hade pajat, och jag hade hamnat mitt ute och långt in i skogen i ödemarken. Tordes jag knacka på dörren ? Mitt hjärta slog slag som jag aldrig tidigare kommit nära , och min röst började vekna så ........Men, jag tog till modet och knackade på den gröna vackra dörren till stugan.......DÖRREN öppnades och ut kom........

 

Det var min lilla berättelse som jag skrev 1987, få se om jag orkar skriva nån fortsättning här av den.

NÄPP DETTA GÅR INTE. Nu tänkte jag var lite flitig som en myra och bära bort de sista sakerna i trädgården, för jag ka väl inte tro det bli så pass varmt än på några månader att det går att utnyttja trädgården inte. Hoppas ni får en sån fin fortsättning på söndagen nu som ni bara kan, och i morgon har vi ju vardag och jobb, och då jag tycker att arbete är nog bra, men det tar bort en förbaskad tid.

Hejdå på ett tag! ;-) 

Fortsatt fin söndag till er alla nu!

 

Kramen från mig! :-*