Hej alla!

Japp då var det annadag jul och julen är snart över för denhär gången. Då vi hade juldagen igår så vart det en liten tur till media markt då min styvdotter behövde köpa sig en tvättmaskin, så det blev ett bra tillfälle att passa på då det var rea.  Sen har vi ju all annan rea som börjar idag, och den rean tycker jag lite om, för det hör ju lite till att trängas och så på annandag jul tycker jag.  Så idag blir det lite mellandagsrea för mig, men då jag frågade min gubbe om han ville följa med svarade han med ett BLANKT NEJ! Hmmm.........men det är ju klart när jag tänker efter över varför han säger nej, då jag osökt kom att tänka på hur det var förra året då min gubbe hängde med mig på rean, och hur han på långa långa vägar inte kunde följa mitt tempo ;-)  men om jag skutsar honom till clas ohlson en stund, eller till jula då jag shoppar så kanske det blir lite roligare för honom. Att hålla reda på gubben bland allt folk är ju stört omöjligt för en TantGlad ;-) . Skitisamma, med eller inte? idag blir det mellandagsrea för mig, sådetså!God fortsättning till er alla från mig!

Kramen på er!

 :-*